Nummer 248  
Suggesties voor TCC?
Heb je suggesties voor TCC
Magazine of wil je zelf iets
bijdragen?
Laat het ons weten!
Stuur een e-mail naar
redactie@
inspiredcommunications.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

TCC
Deze week ontvingen wij op kantoor de aller eerste editie van Therapeut, Coach & Counselor (voorheen PSC Magazine). Wij waren blij verrast met dit mooie, dikke magazine en hopen dat jullie dat ook zijn. Het magazine zal in de loop van volgende week worden verstuurd naar NFG-registerleden en abonnementhouders. 

Oproep TCC
Als NFG-hulpverlener kan het gebeuren dat je een vraag van een cliƫnt of verwijzer krijgt waarbij je geweten gaat knagen. Regelmatig worden wij dan ook benaderd met dergelijke ethische vragen.
In ons magazine Therapeut, Coach & Counselor gaan wij hieraan aandacht besteden. Wil jij een ethische vraag aan ons voorleggen? Laat ons dit weten via info@de-nfg.nl
Vacature bij Psychologiepraktijk Borkent / Arnhem
Voor mijn groeiende praktijk ben ik op zoek naar een collega voor een flexibel aantal uur per week. Het zal, in eerste instantie, op zzp basis zijn.
Zie bijgevoegde link voor de uitgebreide tekst:
Intervisieleden gezocht
Intervisieleden gezocht met een eigen praktijk in omgeving Maastricht-Heerlen-Sittard.
Voor intervisie 4 x per jaar 3 uur op een ochtend in overleg.
Voor informatie bel Anke Maas-Hermans 0634216813
Facebooknieuwtjes

Verloting
4 februari mochten wij het mooie boek "Behandeling van traumagerelateerde dissociatie" verloten. Dit boek is gewonnen door Maria de Greef.

Direct op 5 februari zijn wij weer gestart met de verloting van een nieuw boek: "Bevrijd je leven van emotie eten" geschreven door NFG-registerlid Joan Bieger

Joan is de grondlegger van de succesvolle Zeven-stappen-methode: een B.E.V.R.I.J.D. leven zonder eetproblemen. Zij weet hoe je emotie-eten kunt overwinnen. Joan heeft zowel haar eigen eetproblemen overwonnen, als honderden vrouwen begeleid met haar bekende Zeven-stappen-methode.

In dit inspirerende werkboek neemt zij jou op een creatieve, luchtige en tegelijkertijd diepgaande manier mee in de zeven stappen; B - bereidheid, E - erkenning, V - verbinding, R - rem, I - intensiteit, J - jezelf zijn, D - door dik en dun je eigen beste vriendin. 

Wil je dit boek winnen? Kijk op onze   Facebookpagina  hoe je kans maakt. De winnaar maken wij bekend op maandag 18 februari a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van 
de NFG-agenda:

4 - 25 april
Thema: Haptonomie
Duur: 2 dagen
Locatie: Breda

17 april - 10 juli
Thema: Emotie eten
Duur: 3 dagen
Locatie: Haarlem

'Merendeel van meldingen over mishandeling wordt te laat onderzocht'
Het merendeel van meldingen over huiselijk geweld of kindermishandeling wordt te laat beoordeeld, schrijft Trouw zaterdag. Dat komt doordat de verantwoordelijke organisaties een nieuwe werkwijze en meldcode hebben. Gezinnen weten daardoor lang niet waar ze aan toe zijn. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website,  LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.