Nummer 249  
Suggesties voor TCC?
Heb je suggesties voor TCC
Magazine of wil je zelf iets
bijdragen?
Laat het ons weten!
Stuur een e-mail naar
redactie@
inspiredcommunications.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Kantoorsluiting
Op maandag 6 maart a.s. is het NFG-kantoor na 10.30 uur gesloten i.v.m. een bespreking waar alle medewerkers van de NFG bij aanwezig moeten zijn. 

Nieuwsflits
Volgende week versturen wij geen reguliere Nieuwsflits. De eerstvolgende reguliere Nieuwflits verschijnt op donderdag 28 februari. Mocht er tussentijds belangrijk nieuws zijn dat niet kan wachten tot 18 februari, dan zullen wij een Extra Nieuwsflits versturen. 

TCC Magazine
De magazines zijn woensdag 13-2 verstuurd en zullen dus donderdag 14-2 of vrijdag 15-2 worden bezorgd. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!
Gezocht intervisieleden voor een te starten intervisiegroep in Friesland
Mijn naam is Ida Vermeulen en heb de opleiding voor Psychosociaal Counselor afgerond.  Ook heb ik me bij Pro Tacte Postma 4 jaar met Haptonomie bezig gehouden.  Ik heb een praktijk aan huis in Sneek. 
Mocht er al een intervisiegroep zijn, die nog een lid kan gebruiken, dan wil ik me daar graag bij aansluiten.
Ik ben bereikbaar via:
Mobiel: 06- 42446129
Intervisieleden gezocht
Hallo, mijn naam is Remko Scherps. Dit jaar heb ik mijn psychologiepraktijk BHW-Praktijk gestart. Er wordt in de praktijk een koppeling gemaakt tussen onder andere cognitieve gedragstherapie en psychomotorische therapie. Ik zoek intervisieleden met een eigen praktijk om een intervisiegroep mee op te richten. Ook zou ik me kunnen aansluiten bij een bestaande intervisiegroep. Ik zit gevestigd in Molenhoek op de grens van Noord Limburg en Gelderland. Graag zou ik van collega's horen die hier interesse in hebben.
Ik ben te bereiken op 06-48511617 of info@bhwpraktijk.nl
Facebooknieuwtjes

Verloting
Momenteel verloten wij het boek   "Bevrijd je leven van emotie eten" geschreven door
NFG-registerlid 
Joan Bieger

Joan is de grondlegger van de succesvolle Zeven-stappen-methode: een B.E.V.R.I.J.D. leven zonder eetproblemen. Zij weet hoe je emotie-eten kunt overwinnen. Joan heeft zowel haar eigen eetproblemen overwonnen, als honderden vrouwen begeleid met haar bekende Zeven-stappen-methode.

In dit inspirerende werkboek neemt zij jou op een creatieve, luchtige en tegelijkertijd diepgaande manier mee in de zeven stappen; B - bereidheid, E - erkenning, V - verbinding, R - rem, I - intensiteit, J - jezelf zijn, D - door dik en dun je eigen beste vriendin. 

Wil je dit boek winnen? Kijk op onze   Facebookpagina  hoe je kans maakt. De winnaar maken wij bekend op maandag 18 februari a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van 
de NFG-agenda:

5 april
Duur: 1 dag
Locatie: Utrecht

7 en 28 mei
Duur: 2 dagen
Locatie: Tilburg

Veiligheid kinderen op wachtlijsten bij kinderbescherming in geding
De Raad voor de Kinderbescherming (RvdK) heeft onvoldoende zicht op de veiligheid van kinderen die op wachten op een onderzoek, constateren de Inspectie Justitie en Veiligheid en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website,  LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.