Nummer 251  
Suggesties voor TCC?
Heb je suggesties voor TCC
Magazine of wil je zelf iets
bijdragen?
Laat het ons weten!
Stuur een e-mail naar
redactie@
inspiredcommunications.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

WMO-trajecten via de NFG
In Nieuwsflits nr. 243 meldden wij jou al dat o.a. door de complexiteit van dit project de bouw van de site zorgtender.nl vertraging heeft opgelopen. Inmiddels is de site achter de schermen klaar en loopt een laatste pilot. Op dit moment is de verwachting dat de site vanaf half maart voor alle NFG-registerleden benaderbaar is. Zodra deze online staat, laten wij jullie dit uiteraard ook direct weten. 
Gezocht: intervisie leden in de regio Noord- West Veluwe.
Wij zijn een intervisiegroep bestaand uit hulpverleners die opgeleid zijn in de Gestalttherapie, Transpersoonlijke therapie, Psychosociale/ kindertherapie en Contextuele therapie. Heel divers dus. Wij zoeken enthousiaste nieuwe deelnemers! We komen vier keer per jaar een avond bij elkaar. Neem gerust contact op met Laura de Jong 06 41001969 of laura@firmitas.info.
Facebooknieuwtjes

Verloting
Het mooie boek "Over Afscheid", geschreven door Sylvie Kroef is afgelopen maandag gewonnen
door Hiske Kuilman. 

En we zijn deze week direct doorgegaan met de volgende weggeefactie.

Uitgeverij Samsara Books heeft aan ons het boek "Het Ja-gevoel" van Linda Rood beschikbaar gesteld voor een weggeefactie.

Een ja-gevoel herken je als een gevoel van sprankeling en een  opwaartse spiraal van energie. Het geeft vreugde. Je voelt je  opgeladen en energiek.

Wat is geluk, en wat is er nu eigenlijk voor nodig om een  staat van geluk te ervaren? In tegenstelling tot wat we  vaak jachtig nastreven, is de sleutel tot geluk gemaakt  van pure eenvoud. Het is het je openen voor wat er nu
is; het is 'aanwezigheid' en de vreugde van geluk die je  daarin kunt ervaren.

Linda Rood ontdekte en ontwikkelde de levensveranderende methode de 'Vragen naar Vrijheid'.
In haar praktijk hielp zij hiermee al vele mensen zich  over te geven aan hun natuurlijke staat van zijn en het  geluk van dit moment te ervaren.

Wil je dit boek winnen? Kijk op onze   Facebookpagina  hoe je kans maakt. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van 
de NFG-agenda:

21 mei - 11 juni
Duur: 3 dagen
Locatie: Waalwijk

24 mei
Duur: 1 dag
Locatie: Klarenbeek

Depressie in je buik
Specifieke bacteriestammen ontbreken in de darmen van mensen met depressie, toont Belgisch onderzoek aan. De relatie tussen onze darmen en onze mentale gezondheid staat volop in de belangstelling. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website,  LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.