Nummer 254  
Suggesties voor TCC?
Heb je suggesties voor TCC
Magazine of wil je zelf iets
bijdragen?
Laat het ons weten!
Stuur een e-mail naar
redactie@
inspiredcommunications.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Jouw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wil je iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Jouw bijdrage kun je sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Kantoorsluiting
De maanden april en mei staan weer voor de deur. In deze maanden is het NFG-kantoor tijdens de officiële feestdagen gesloten. Daarnaast zijn wij ook op vrijdag 31 mei (de dag na Hemelvaartsdag) gesloten. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor NFG-registerleden
Wist je dat je als NFG-registerlid met tegen een scherpe premie en gunstige voorwaarden een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt afsluiten? Hier lees je er alles over. 
Intervisiegroep gezocht
Ik zoek een intervisiegroep in de wijde omgeving van Zutphen. Ik ben muziektherapeut en ervaringsgericht therapeut( Boswijk) en heb vooral belangstelling voor lichaamsgericht werk en Gestalttherapie. telefoon: 06-58991009 of via de website www.la-ballade.nl

Met vriendelijke groet,
Vera van den Brink
Facebooknieuwtjes

Verloting
Uitgeverij Nieuwezijds stelde aan ons het "Therapieboek schematherapie" beschikbaar voor de verloting die momenteel loopt. 

Dit boek is een uitermate praktisch hulpmiddel bij zowel individuele schematherapie als groepsschematherapie, met:
  • informatie voor therapeuten en cliënten over schema's, modi en hun ontstaansgronden
  • werkbladen voor therapeuten en cliënten
  • specifieke informatie per persoonlijkheidsstoornis
  • een apart hoofdstuk over zorgen voor veiligheid en crisishantering
  • besprekingen van alle modusgroepen - de disfunctionele kindmodi, de disfunctionele oudermodi, de disfunctionele copingmodi, de modus van het blije kind en de modus van de gezonde volwassene
  • werkmateriaal voor de verschillende stoornissen en modi
Wil je dit boek winnen? Kijk dan op onze   Facebookpagina  hoe je kans maakt. We maken de winnaar bekend op 1 april a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vind je een selectie van 
de NFG-agenda:

23 mei - 13 juni
Duur: 2 dagen
Locatie: Nijmegen

18 mei - 11 juni
Duur: 2 dagen
Locatie: Otterlo

NZa: polisinformatie zorgverzekeraars moet beter, meer hulp bij keuze gewenst
De Nederlandse Zorgautoriteit wil dat zorgverzekeraars informatie op zo'n manier aanbieden dat mensen daarmee eenvoudig een keuze kunnen maken voor een polis die bij hen past. Voor veel mensen is de keuze voor een polis op dit moment een ingewikkelde en tijdrovende klus. Lees verder.

Meer interessante artikelen vind je op onze  website,  LinkedIn- en  Facebookpagina
D e medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.