30 juni 2020

De impact van het coronavirus op onze maatschappij en onze economie is enorm. Een groot deel van onze economie die wekenlang stilligt: het is ongezien. Ook de Federgon-sectoren blijven niet gespaard.
De sociale partners betrokken bij de dienstencheques in Vlaanderen hebben kennisgenomen van het rapport " Financiële analyse van de dienstenchequebedrijven" van het departement Werk en Sociale economie.
Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten gaat voortaan als Travi door het leven. Travi staat in voor het opleiden van uitzendkrachten en -kandidaten en biedt een uitgebreid vormingsaanbod aan op diverse locaties in het hele land.
Ook de Federgon-sectoren hebben het door de corona-crisis zwaar te verduren. Maar ondanks alles tonen HR-dienstverleners zich bijzonder wendbaar.
Over Federgon
Ruim 600 ondernemingen zijn lid van Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners. Wij vertegenwoordigen bedrijven die actief zijn op het vlak van HR-dienstverlening en arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord.

Onze sectoren zijn: Dienstencheques, HR Tech, Interim Management, Learning & Development, Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Projectsourcing, Recruitment, Search & Selection, Uitzendarbeid en Well-being.
Herwig Muyldermans, Algemeen Directeur
+32 2 203 38 03