WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
In deze editie
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, de Betondag 2016 editie . Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Betondag 2016
Betondag 2016

Op donderdag 17 november 2016 organiseert de betonvereniging de jaarlijkse Betondag in de Doelen te Rotterdam met als thema "intelligent beton".

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49.

Heeft u interesse om de Betondag 2016 te bezoeken maar heeft u nog geen toegangskaart? Newa geeft een aantal toegangskaarten voor de Betondag 2016 ter waarde van € 175,- per stuk weg aan haar relaties. Wilt u een van de toegangskaarten voor de Betondag 2016 winnen?   Neem dan contact op via deze link o.v.v. toegangskaart Betondag 2016, laat uw gegevens achter en maak kans op een van de toegangskaarten voor de Betondag 2016.

Meer informatie over de Betondag 2016 kunt u vinden via onderstaande downloads of op de website: www.betondag.nl


Tot ziens op donderdag 17 november 2016 tijdens de Betondag 2016!