In deze editie van het Newa News:
Newa is een specialist in beproevingsmachines en apparatuur voor destructief en non-destructief onderzoek naar bouwmaterialen (beton, bindmiddelen, keramiek), grond, toeslagstoffen, asfalt en metaal.

Breed assortiment, snelle levering en goede service
Betonvochtmeter Tramex CMEX II
Betonvochtmeter Tramex CMEX II
Overtollig vocht in beton kan fataal zijn voor een vervolgbehandeling zoals een coating  of een vloerbedekking. Betonvochtmeter Tramex CMEX II is een draagbare betonvochtmeter waarmee het gehalte oppervlaktevocht van betonvloeren kan worden gemeten tot 6,9 %. Indien betonvochtmeter Tramex CMEX II wordt uitgebreid met de Hygro-I kit kan tevens de relatieve vochtigheid, de temperatuur, het dauwpunt en de vochtspanning in/van een betonvloer worden gemeten.

Betonvochtmeter Tramex CMEX II inclusief Hygro-I kit is de ideale alles-in-een oplossing voor het meten van het oppervlaktevocht, de relatieve vochtigheid, de temperatuur, het dauwpunt en de vochtspanning in/van een betonvloer.Hechtsterktemeter Proceq DY-2 ook geschikt voor grote trekplaten
Hechtsterktemeter Proceq DY-206

Wist u dat hechtsterktemeters Proceq DY-206  en Proceq DY-216 ook geschikt zijn voor het  uitvoeren van proeven met bijvoorbeeld trekplaten Ø 100 mm of trekplaten 100 x 100 mm?


Door middel van het monteren van een adapterplaat wordt hechtsterktemeter Proceq DY-206 of Proceq DY-216, normaliter geschikt voor het uitvoeren van proeven met trekplaten Ø 20 mm of Ø 50 mm, geschikt voor het toepassen van trekplaten groter dan Ø 50 mm.Wilt u meer informatie over de hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie? Klik dan op een van de afbeeldingen of op deze link.

BA-2009206 - Hechtsterktemeter Proceq DY-206 - met rekplaat 100 mm
Hechtsterktemeter Proceq DY-206 met adapterplaat


Newa kunststof kubusmal in 3D-betonprinter

Newa kunstsof kubusmal in 3D-betonprinter

Het is altijd mooi om de door Newa geleverd producten in de praktijk toegepast te zien worden. Nog mooier is het wanneer de geleverde producten worden toegepast met nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld de Newa kunststof kubusmal 150 mm volgens EN12390-1 met een 3D-betonprinter!

Meer informatie over de Newa kubusmallen? Klik op de afbeelding of op deze link.
Newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Nederland
Tel: +31(0)13-5072000
E-mail: info@newa.nl
U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribe™ link, of reageer op deze e-mail met het verzoek u uit te schrijven.