In deze editie van het Newa News:
Newa is een specialist in beproevingsmachines en apparatuur voor destructief en non-destructief onderzoek naar bouwmaterialen (beton, bindmiddelen, keramiek), grond, toeslagstoffen, asfalt en metaal.

Breed assortiment, snelle levering en goede service
Nieuwe volautomatische Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000 AD voor Dam Beton
Form _ Test Alpha 3-3000 AD
Dam beton, de in het Friese Akkrum gevestigde producent van betonproducten zoals heipalen en van betonmortel, heeft bij Newa een nieuwe volautomatische Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000 AD aangeschaft om de druksterkte van de door Dam Beton geproduceerde betonmortel te kunnen meten.

Door een samenwerking tussen Newa en Kiwa, i.v.m. de kalibratie van de beproevingsmachine, is de nieuwe Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000 AD in één dag in gebruik genomen en gekalibreerd.

Wilt u meer informatie over Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000 AD? Klik dan op de afbeelding of op deze link.
Betondag 2017
Betondag 2017

De Betondag vierde dit jaar het 60ste jubileum en was op 16 november 2017 in de Doelen te Rotterdam.

Geheel in lijn met het thema van de Betondag 2017 "digitaal beton" presenteerde Newa  tijdens de Betondag 2017 de nieuwe Proceq GPR Live betonradar - de meest innovatieve ultra breedband draagbare betonradar - en de nieuwe Proceq Pundit®Live Array Pro - de volgende kwaliteitsslag op het gebied van ultrasoon pulse echo-testing.

Graag willen wij alle bezoekers aan de Newa stand tijdens de Betondag 2017 bedanken voor de getoonde interesse! Voor meer foto's van de Betondag 2017 klikt u op de afbeelding of op deze link.
Complete Proceq Profometer 650 AI / Proceq Profometer Corrosion & Proceq Resipod voor Cathodic Protection Advice B.V.

Complete Proceq Profometer 650 AI _ Proceq Profometer Corrosion _ Proceq Resipod voor Cathodic Protection Advice B.V.
Cathodic Protection Advice B.V., de in Capelle aan den IJssel gevestigde specialist in kathodische bescherming, heeft via Newa geïnvesteerd in een complete Proceq Profometer 650 AI voor dekkingsmetingen, een Proceq Profometer Corrosion inclusief staaf-en éénwielelectrode voor potentiaalmetingen en een Proceq Resipod voor weerstandsmetingen.

Cathodic Protection Advice B.V. zal de apparatuur in gaan zetten voor advies en ondersteuning van klanten, onderzoek aan de betonconstructie van bestaande gebouwen en de monitoring van geïnstalleerd KB-systeem.

Voor meer informatie over de Proceq Profometer 6 klikt u op de afbeelding of op deze link.
Newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Nederland
Tel: +31(0)13-5072000
E-mail: info@newa.nl
U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribe™ link, of reageer op deze e-mail met het verzoek u uit te schrijven.