In deze editie van het Newa News:
Newa is een specialist in beproevingsmachines en apparatuur voor destructief en non-destructief onderzoek naar bouwmaterialen (beton, bindmiddelen, keramiek), grond, toeslagstoffen, asfalt en metaal.

Breed assortiment, snelle levering en goede service
Schudmaat of zetmaat bepalen?

Zoekt u een kegel volgens EN 12350-2 om de zetmaat te meten of een kegel en een schudtafel volgens EN 12350-5 om de schudmaat te meten? Neem dan contact op met Newa!Naast de afgebeelde artikelen levert Newa nog vele andere benodigdheden, van monsterschep tot beproevingsmachine, om beton en betonmortel te controleren.

Voor meer informatie over de afgebeelde producten klikt u op de afbeelding of op deze link.
Proceq GPR Live betonradar te huur bij Newa

U wilt een betonradar inzetten tijdens een onderzoek maar u vindt de kosten voor aanschaf te hoog? Dan biedt Newa u de mogelijkheid om de Proceq GPR Live betonradar te huren!

De Proceq GPR Live betonradar is de meest innovatieve ultra breedband draagbare betonradar op de markt. De unieke en gepatenteerde ultra breedband technologie in combinatie met een compacte draadloze scanner maakt de Proceq GPR Live tot een betonradar met ongekende prestaties zoals de 70 cm meetdiepte.

De Proceq GPR Live betonradar-pro wordt door Newa verhuurd inclusief alle leverbare opties en toebehoren zoals onder andere:
  • Een Apple iPad of een Apple iPad mini
  • Tablethouder voor op de Proceq GPR Live betonradar
  • Telescoopstang voorzien van tablethouder


Wilt u de Proceq GPR Live betonradar huren bij Newa voor bijvoorbeeld één dag of gedurende een project van meerdere weken? Geen Probleem!  Meer informatie over het huren van de Proceq GPR Live betonradar klikt u op een van de afbeeldingen of op deze link.
Uittreksterkte bepalen van constructieve ankers

Zoekt u een methode om de uittreksterkte van constructieve ankers te bepalen?

Met een uittreksterktemeter kunt u op eenvoudige wijze de uittrek- of breeksterkte van ankers met inwendige of uitwendige schroefdraad en ankers met een oog op locatie meten. De uittreksterktemeter is leverbaar met een meetbereik van 1 tot 100 kN.

Een set toebehoren om de verschillende ankers te kunnen beproeven kan worden meegeleverd.

Voor meer informatie over de uittreksterktemeter klikt u op de afbeelding of op deze link.

Proceq Pundit 250 Array application booklet

Het Proceq Pundit 250 Array application booklet is geüpdatet en beschikbaar als download.

Het Proceq Pundit 250 Array application booklet is bedoeld om voorbeelden van toepassingsmogelijkheden van de Proceq Pundit 250 Array te geven en kennis over ultrasoon metingen aan betonconstructies te delen.
In deze versie van het Proceq Pundit 250 Array application booklet wordt onder andere een voorbeeld gegeven van:
  • Het uitvoeren van een wanddiktemeting vanaf één zijde
  • Het vinden van een delaminatie in een constructie
  • Het lokaliseren van een grindnest in een constructie
  • Een betondekkingsmeting bij betonproducten uitgevoerd met staalvezels
  • Het onderzoeken of een voorspankanaal volledig is gevuld met mortel na het constructief injecteren van een voorspankanaal 

Wilt u de Proceq Pundit 250 Array huren bij Newa voor bijvoorbeeld één dag of gedurende een project van meerdere weken? Geen Probleem! Klik op de afbeelding voor meer informatie of op deze link.
Newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Nederland
Tel: +31(0)13-5072000
E-mail: info@newa.nl
U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribe™ link, of reageer op deze e-mail met het verzoek u uit te schrijven.