WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie november 2016 . Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Betondag 2016
Betondag 2016

Op donderdag 17 november 2016 organiseert de betonvereniging de jaarlijkse Betondag in de Doelen te Rotterdam met als thema "intelligent beton".

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49.

Meer informatie over de Betondag 2016 kunt u vinden via onderstaande downloads of op de website: www.betondag.nl


Tot ziens op donderdag 17 november 2016 tijdens de Betondag 2016!

Rheometer Schleibinger Sliper nu ook te huur


Rheometer Schleibinger Sliper (SLIding Pipe RhEometeR), ontwikkeld door Putzmeister en geproduceerd door Schleibinger, biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige wijze het "verpompgedrag" van beton (en eventuele andere materialen) in het laboratorium en op de bouwplaats te bepalen voordat het beton daadwerkelijk verpompt gaat worden. Door het gebruik van de Sliper kan de tijd en het geld wat normaliter wordt besteed aan pomptesten worden bespaard. Tevens biedt deze nieuwe techniek een kwaliteitscontrole en geeft het een inzicht in het "verpompgedrag" van betonInstructievideo rheometer Schleibinger Sliper


Vanaf heden is rheometer Schleibinger Sliper ook te huur voor een maximale periode van 2 maanden.
Heeft u interesse in het huren van rheometer Schleibinger Sliper of wilt u meer informatie?
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website   www.newa.nl o.v.v. verhuur rheometer Schleibinger Sliper of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Form + Test & Proceq in huis vakbeurs

Op dinsdag 29 november 2016 organiseren Form + Test en Proceq, op de thuisbasis van Form + Test te Riedlingen, gezamenlijk een "in huis" vakbeurs over stationaire en draagbare beproevings-en analysesystemen voor diverse types en soorten bouwmaterialen. Een vakbeurs van experts voor experts!

Tijdens deze vakbeurs kunt u kennis maken met de nieuwste technieken en toepassingen op het gebied van beproevings-en analysesystemen. Medewerkers van Form + Test, Proceq, Kniele Baumaschinen, Dr. Jung & Partner, Franz Ludwig en Haver & Boecker zijn aanwezig voor het uitvoeren van demonstraties en het beantwoorden van al uw vragen.

De vakbeurs wordt aangevuld met diverse presentaties van gastsprekers welke kennis komen delen over onderwerpen welke betrekking hebben op het testen van bouwmaterialen. Voor meer informatie kunt u het programma downloaden via onderstaande link.

Wilt u zich inschrijven voor de "in huis" vakbeurs op dinsdag 29 november 2016? Klik dan op bovenstaande afbeelding en meld u via onze website aan o.v.v. inschrijving Form + Test en Proceq "in huis" vakbeurs 29 november 2016.

Conferentie "Rheology of Building Materials"

Op 21 en 22 februari 2017 organiseert Newa in samenwerking met Schleibinger
 Testing Systems de 26e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" op de University of Technology in Regensburg (Duitsland).
Tijdens deze conferentie zullen, op dinsdag 21 februari 2017, diverse presentaties worden gegeven over het meten en het controleren van de diverse eigenschappen van betonmortel, ultra hogersterktebeton, zelf verdichtende beton,
 staalvezelbeton en aan beton gelieerde materialen.


Op woensdag 22 februari zal er een laboratorium workshop worden gehouden waarin diverse proeven uitgevoerd zullen worden.
Aan deelname aan de 26e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" zijn geen kosten verbonden, registratie is echter wel noodzakelijk.


Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan dit tweedaagse evenement (één dag deelnemen is ook mogelijk) kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. 26e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" of telefonisch via +31(0)13-5072000.