WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie oktober 2016 . Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Giatec iCOR™ - meting corrosiesnelheid
Giatec iCOR - meting corrosiesnelheid

Giatec iCOR™ is een nieuw, compact en uitgebreid NDT-instrument voor het meten van de corrosiesnelheid van wapeningstaal in gewapende betonconstructies ZONDER dat het nodig is om een aansluiting te maken met het wapeningstaal in de constructie.

Giatec iCOR™ is gebaseerd op de gepatenteerde CEPRA technologie (Connectionless Electrical Pulse Response Analysis) welke het mogelijk maakt om corrosiesnelheid van een wapeningsstaaf op een non-destructieve wijze te bepalen. Dit houdt in dat de noodzaak om, op een destructieve wijze, een verbinding te maken met het wapeningstaal in de constructie (hetgeen bij andere op de markt beschikbare apparaten wel noodzakelijk is) vervalt met het gebruik van de Giatec iCOR™. Dit maakt de Giatec iCOR™ enerzijds het meest gebruiksvriendelijke NDT-instrument op de markt voor de bepaling van de corrosiesnelheid van wapeningstaal en biedt anderzijds een innovatieve meettechniek voor wetenschappelijk onderzoek. Op www.newa.nl vindt u een vijftal instructievideo's over het werken met Giatec iCOR™.

Screenshot Giatec Youtube video


Giatec iCOR - meting corrosiesnelheid

Heeft u interesse in de toepassing van Giatec iCOR™ of wilt u meer informatie?
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Giatec iCOR of telefonisch via +31(0)13-5072000.Update Proceq Profometer 6

Kunstmatige intelligentie (AI) voor dekkingsmeter Proceq Profometer 630 AI / 650 AI
Kunstmatige intelligentie


De Proceq Profometer 630 AI / 650 AI modellen zetten een nieuwe standaard op het gebied van nauwkeurige dekkingsmetingen. De nieuwe kunstmatige intelligentie (AI) dekkingsmeting is gebaseerd op een zelflerend algoritme met de mogelijkheid om de dekking op een tweelaags wapeningsconfiguratie te kunnen bepalen. Metingen met de Proceq Profometer 630 AI / 650 AI modellen leveren de meest nauwkeurige dekkingsmetingen voor orthogonale tweelaags wapeningsconfiguraties met een kans van 90 % dat de meting van de dekking van de eerste laag een nauwkeurigheid van ± 2 mm heeft.

Proceq Profometer Easy upgrade


Proceq Profometer - Easy upgrade concept

Uniek aan de Proceq Profometer 6 is dat deze wordt geleverd met de Proceq Profometer touchscreen unit welke kan worden geüpgraded naar een ander model Profometer (630 AI of 650 AI) of naar een Proceq Profometer corrosion corrosie analyse instrument waardoor een gecombineerd corrosie analyse instrument /dekkingsmeter ontstaat.


Heeft u interesse in de toepassing van wapeningsdetector / dekkingsmeter Proceq Profometer 6 of wilt u meer informatie?
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer 6 of telefonisch via +31(0)13-5072000.