In deze editie van het Newa News:
Newa is een specialist in beproevingsmachines en apparatuur voor destructief en non-destructief onderzoek naar bouwmaterialen (beton, bindmiddelen, keramiek), grond, toeslagstoffen, asfalt en metaal.

Breed assortiment, snelle levering en goede service
Proceq GPR Live betonradar - De meest innovatieve ultra breedband draagbare betonradar
Proceq GPR Live betonradar

Proceq's nieuwste toevoeging aan de uitgebreide lijn non-destructieve meetapparatuur voor betononderzoek is de Proceq GPR Live betonradar, de meest innovatieve ultra breedband draagbare betonradar op de markt.

De Proceq GPR Live betonradar markeert het begin van een nieuw tijdperk in non-destructief betononderzoek. De unieke en gepatenteerde ultra breedband technologie in combinatie met een compacte draadloze scanner maakt de Proceq GPR Live tot een betonradar met ongekende prestaties zoals de 70 cm meetdiepte.

Proceq GPR Live betonradar

De krachtige combinatie van de Proceq GPR Live betonradar met een Apple® iPad en de Proceq Live webtool stelt de gebruiker in staat om in real-time data te analyseren en te delen. Industrie 4.0 in non-destructief betononderzoek is nu een feit!

Vanaf 1 november 2017 zal de Proceq GPR Live betonradar te koop en te huur zijn bij Newa. Klik hier voor meer informatie!

Proceq GPR Live betonradar

Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000-AD
Form _ Test Alpha 3-3000-AD
Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-3000-AD is een automatisch geregelde beproevingsmachine met een meetbereik van 60 tot 3000 kN met een nauwkeurigheid welke ruim voldoet aan klasse 1 volgens EN ISO 7500-1 en, dankzij het goede olie gevulde bolscharnier, aan EN 12390-4 appendix A en is geschikt voor de bepaling van de druksterkte van vele verschillende materialen.

Uiteraard is Form + Test beproevingsmachine Alpha 3-AD ook als 2.000 kN uitvoering leverbaar.

Betondag 2017
 
Betondag 2017 - logo Op donderdag 16 november 2017 organiseert de Betonvereniging de jaarlijkse Beto ndag in  de Doelen te Rotterdam.

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49. Geheel in lijn met het thema van de Betondag 2017 "digitaal beton" zal Newa tijdens de Betondag 2017 de nieuwe Proceq GPR Live betonradar - de meest innovatieve ultra breedband draagbare betonradar - en de nieuwe Proceq Pundit® Live Array Pro - de volgende kwaliteitsslag op het gebied van ultrasoon pulse echo-testing - presenteren.

Proceq GPR Live & Proceq Pundit Live Array Pro

Meer informatie over de Betondag 2017 kunt u vinden via onderstaande downloads of op de website:  www.betondag.nl

Tot ziens op donderdag 16 november tijdens de Betondag 2017!
Newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Nederland
Tel: +31(0)13-5072000
E-mail: info@newa.nl
U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribe™ link, of reageer op deze e-mail met het verzoek u uit te schrijven.