In deze editie van het Newa News:
Newa is een specialist in beproevingsmachines en apparatuur voor destructief en non-destructief onderzoek naar bouwmaterialen (beton, bindmiddelen, keramiek), grond, toeslagstoffen, asfalt en metaal.

Breed assortiment, snelle levering en goede service
De RuwBouw Groep kiest voor een Proceq Pundit 250 Array

Proceq Pundit 250 Array
In augustus 2017 heeft Newa aan De RuwBouw Groep de eerste in Nederland in gebruik genomen Proceq Pundit 250 Array, inclusief een dual handle kit, geleverd.

De RuwBouw Groep, producent van integrale ruwbouwoplossingen, bekend van de merken Calduran Kalkzandsteen, Heembeton wanden en Dycore Vloeren, gaat de Proceq Pundit 250 Array inzetten voor productontwikkeling en onderzoek naar innovatieve ruwbouwoplossingen.


Proceq Equotip inruilactie - 10 % extra korting op alle hardheidsmeters
Proceq Equotip 550 UCI

Tot en met 31 oktober 2017 heeft Proceq een inruilactie welke geldt bij aanschaf van een nieuwe Proceq Equotip hardheidsmeter.

Hoe werkt het?

U ruilt uw oude draagbare hardheidsmeter, ongeacht het merk en of de hardheidsmeter wel of niet meer werkt, in bij Newa en na ontvangst van uw oude hardheidsmeter krijgt u
10 % korting op een nieuw aan te schaffen Proceq Equotip hardheidsmeter.

Heeft u vragen over de Proceq Equotip inruilactie? Neem contact op met een van onze medewerkers.


Betondag 2017
 
Betondag 2017 - logo Op donderdag 16 november 2017 organiseert de Betonvereniging de jaarlijkse Beto ndag in  de Doelen te Rotterdam.

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49.

Meer informatie over de Betondag 2017 kunt u vinden via onderstaande downloads of op de website:  www.betondag.nl
Tot ziens op donderdag 16 november tijdens de Betondag 2017!
Newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Nederland
Tel: +31(0)13-5072000
E-mail: info@newa.nl
U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribeâ„¢ link, of reageer op deze e-mail met het verzoek u uit te schrijven.