WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News editie maart 2017 .
Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Proceq Profometer 6: de alles in één oplossing voor dekkingsmetingen en corrosieanalyse
Proceq Profometer 6

De Proceq Profometer 6 is een unieke combinatie tussen een wapeningsdetector/dekkingsmeter, in de uitvoering als Proceq Profometer 600 - 630 AI - 650 AI, en een potentiaalverschilmeter, in de uitvoering als Proceq Profometer Corrosion.

De Proceq Profometer Corrosion is de opvolger van de Proceq Canin+. Met de introductie van de Proceq Profometer Corrosion presenteert Proceq het meest geavanceerde Corrosie analyse instrument op de markt. Naast de basisuitvoering met een staaf electrode is de Proceq Profometer Corrosion ook leverbaar met Proceq's unieke één en vierwiel elektrodes welke een verhoogde productiviteit bieden bij het meten van grote oppervlakken.

Youtube video Proceq Profometer Corrosion

Uniek aan de Proceq Profometer Corrosion is dat deze wordt geleverd met de Proceq Profometer touchscreen unit welke kan worden geüpgraded naar een wapeningsdetector/dekkingsmeter Proceq Profometer 600/Profometer 630 AI/Profometer 650 AI waardoor een gecombineerd corrosie analyse instrument /wapeningsdetector ontstaat. Uiteraard kan een bestaande wapeningsdetector/dekkingsmeter Proceq Profometer 600/Profometer 630 AI /Profometer 650 AI ook worden geüpgraded naar een Proceq Profometer corrosion. Kijk in onderstaand schema naar de upgrade mogelijkheden van Proceq Profometer 6.

Proceq Profometer Easy upgrade

Heeft u interesse in de Proceq Profometer 6 of wilt u meer informatie?
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via sales@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer 6 of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Nieuw lid van het Newa team: Niels van Rooij
Nieuw lid van het Newa team


Newa is verheugd te melden dat Niels van Rooij per 1 maart als allround technisch en commercieel medewerker het Newa team zal versterken.

Niels is een gediplomeerd betontechnoloog en heeft hierdoor veel ervaring met het productenpakket van Newa. Wilt u contact opnemen met Niels? Dat kan via +31(0)13-5072000 of via sales@newa.nl
Dag van de betontechnologie
Logo dag van de betontechnologie

Op 30 maart 2017 wordt in Fort Lent te Nijmegen-Lent de tweede dag van de betontechnologie georganiseerd. Net zoals tijdens de eerste dag van de betontechnologie in 2015 is Newa tijdens de tweede dag van de betontechnologie aanwezig als exposant.

De dag is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor betontechnologen, maar juist ook voor constructeurs en aannemers. Betontechnologie is immers mede voor die beroepsgroepen een steeds belangrijker vakgebied. Naast een plenair programma aan begin en eind, worden verschillende parallelsessies gehouden. In de ochtend kan bovendien aan een of meer excursies worden deelgenomen.

Download hier de brochure/dagprogramma van de Dag van de Betontechnologie

Wilt u meer informatie over de dag van de betontechnologie? Klik op de afbeelding of op deze link.