NEWA.NL                 NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News  editie 
juni 2017 .

Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team
Proceq Pundit 250 Array - ultrasoon scanner voor beton en vezelversterkt beton

Wilt u een demonstratie van de mogelijkheden van Proceq Pundit 250 Array? Dan
 biedt Newa u nu de kans!

Proceq Pundit 250 Array is de beste en snelste oplossing voor wanddiktemeting (vanaf één zijde), het herkennen van indicaties/fouten in een betonconstructie en het lokaliseren van objecten welke met andere meettechnieken nagenoeg onvindbaar zijn. Met Proceq Pundit 250 Array kan worden gemeten aan betonnen constructies tot ± 100 cm meetdiepte, maar ook het lokaliseren van voorspankanalen welke zich onder een laag wapening bevinden is mogelijk.

Heeft u interesse in een demonstratie van Proceq Pundit 250 Array? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wilt u meer informatie over Proceq Pundit 250 Array? Klik dan op deze link: www.newa.nl/proceq-pundit-250-array
Stroefheidsmeter GTE GMG 200 volgens NEN 7909 voor Kiwa KOAC
Stroefheidsmeter GTE GMG 200

Eind april 2017 heeft Newa aan Kiwa KOAC, vestiging Groningen, een stroefheidsmeter GTE GMG 200 volgens NEN 7909 geleverd. Kiwa KOAC wil de stroefheidsmeter GTE GMG 200 volgens NEN 7909 gaan inzetten om de slipweerstand van horizontale en hellende, beloopbare oppervlakken in een openbare ruimte of arbeidsruimte voor klanten, op locatie, te kunnen bepalen.

Door de stroefheidsmeter GTE GMG 200 volgens NEN 7909 aan te schaffen inclusief alle leverbare toebehoren, zoals onder andere het normslijpblok en de software, en een aantal reserve glijplaten kunnen de medewerkers van Kiwa KOAC onbezorgd op locatie stroefheidsmetingen volgens NEN 7909 gaan uitvoeren.

Wilt u meer informatie over stroefheidsmeter GTE GMG 200 volgens NEN 7909? Klik dan op op de bovenstaande afbeelding of op deze link.

Materials 2017
Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2017 heeft Newa deelgenomen aan Materials 2017 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand en uw interesse in onze producten!

Beursstand Newa tijdens Materials 2017

Form + Test Alpha 4-4000 - beproevingsmachine voor UHPC
Form _ Test Alpha 4-4000

Form + Test beproevingsmachine type Alpha 4-4000 is een beproevingsmachine met een meetbereik van 80 tot 4.000 kN met een nauwkeurigheid welke ruim voldoet aan klasse 1 volgens EN ISO 7500-1 geschikt voor de bepaling van de druksterkte van vele verschillende materialen.

Door diverse aanpassingen/extra voorzieningen zoals:
  • vast gemonteerde drukplaten en vulstukken
  • een versterkt bolscharnier
  • een aangepaste machineregeling voor een snellere breukherkenning
  • drukframe Form + Test Alpha 4-4000 wordt gemonteerd op trillingsdempers
  • een opvangbak voor brokstukken rond de onderste drukplaat

is Form + Test beproevingsmachine type Alpha 4-4000 geschikt voor het explosieve bezwijkgedrag van proefstukken en het beproeven van UHPC. 

 

Form + Test Alpha 4 is ook leverbaar als 5.000 kN uitvoering en als 10.000 kN uitvoering. 

U krijgt deze e-mail toegezonden omdat u contact heeft gehad met Newa. Wilt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via onderstaande SafeUnsubscribe™ link.