WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News editie januari 2017 .
Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Bepaling van de hoeveelheid staalvezel in betonmortel
bepaling staalvezel in betonmortel
Om het bepalen van de werkelijke hoeveelheid staalvezel in betonmortel in kg/m³ of het bepalen van een goede verdeling van de staalvezels door een batch te vereenvoudigen introduceert Newa een apparaat voor de bepaling van de hoeveelheid staalvezel in betonmortel.

Het apparaat dient om op een eenvoudige wijze de hoeveelheid staalvezel in kg/m³ betonmortel te kunnen bepalen zonder een monster betonmortel volledig uit te hoeven spoelen.

Indien een hoeveelheid betonmortel door het apparaat loopt worden de staalvezels door de sterkte magneten aangetrokken en blijven tegen de binnenwand van het apparaat hangen terwijl de overige betonmortel door het apparaat in een opvangbak loopt. Indien het monster betonmortel volledig door het apparaat is gelopen kunnen de magneten worden omgeklapt en vallen de staalvezels in een (schone) opvangbak zodat de massa kan worden bepaald.

Uitgevoerd volgens de Duitse DAfStb-richtlijn voor staalvezelbeton deel 2, 2010-3 en volledig geconstrueerd uit RVS.

Uw voordelen:
  • De compact en verrijdbare constructie is ideaal voor gebruik in een laboratorium of gebruik op locatie.
  • Het onderstel is in hoogte verstelbaar zodat de werkhoogte kan worden aangepast aan de hoogte van de opvangbak en het apparaat kan worden ingeschoven tijdens transport.
  • Bespaar tijd door het bepalen van de hoeveelheid staalvezel in één meting.
  • Uitgevoerd met permanente magneten waardoor gewerkt kan worden zonder stroom.
Heeft u interesse in het apparaat voor de bepaling van de hoeveelheid staalvezel in betonmortel of wilt u meer informatie?
Klik dan op de afbeelding of neem contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. bepaling van de hoeveelheid staalvezel in betonmortel of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Proceq Pundit 250 Array - scanner voor beton en vezelversterkt beton
Proceq Pundit 250 Array
De Proceq Pundit 250 Array zorgt voor een volgende kwaliteitsslag o he t gebied  van  ultrasoon pulse echo-testing. Door de toepassing van een aantal unieke innovaties is de Proceq Pundit 250 Array de beste en snelste oplossing voor wanddiktemeting, het herkennen van indicaties/fouten in een constructie en het lokaliseren van objecten welke met ander meettechnieken nagenoeg onvindbaar zijn. Met Proceq Pundit 250 Array kan worden gemeten aan betonnen constructies tot ± 100 cm diepte, maar ook het lokaliseren van voorspankanalen welke zich onder een laag wapening bevinden is mogelijk.

De unieke real-time B-scan en de panorama beelden waarin de meetwaarden van Proceq Pundit 250 Array worden omgezet geven on-site direct een duidelijk beeld. Proceq Pundit 250 Array kan worden geüpgraded naar een "double handle" uitvoering voor meer controle en naar een 16 kanaals uitvoering om de scanbreedte te verdubbelen.

De technologie

Proceq Pundit 250 array

De hoge resolutie van de real-time B-scans, waarin de meetwaarden van Proceq Pundit 250 Array worden omgezet, is gebaseerd op een 8-kanaals ultrasoon phased array pulse echo-technologie.
Bij iedere meting zendt om de beurt één kanaal uit en ontvangen de andere zeven kanalen de echo. Eén enkele meting met de Proceq Pundit 250 Array bestaat uit 56 losse A-scans (8 x 7 retour ontvangen echo). De 56 losse A-scans worden gebruikt om op basis van de SAFT techniek (Synthetic Aperture Focusing Technique) een real-time B-scan weer te geven in het display.

Heeft u interesse in Proceq Pundit 250 array of wilt u meer informatie?
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl , via onze website  www.newa.nl o.v.v. Proceq Pundit 250 array  of telefonisch via +31(0)13-5072000.