WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
In deze editie
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News editie januari 2017 .
Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Nieuw: Hardheidsmeter Proceq Equotip Live Leeb D
De meest intuïtieve draagbare Leeb hardheidsmeter ontworpen voor het Internet of Things (IoT) en industrie 4.0.

Proceq Equotip Live - 1

Met het draadloze Proceq Equotip Live Leeb D slagapparaat en de intuïtieve Equotip Live App bent u in staat om op een eenvoudige wijze hardheden te meten en data te vergaren in alle gangbare eenheden. De wereldwijde overdracht van data is mogelijk door de automatische synchronisatie, rapportages kunnen worden gedeeld via Equotip Live, via e-mail of via andere kanalen zoals via het beveiligd web platform live.proceq.com. Equotip Live biedt u gecentraliseerde rapportages, profielbeheer, volledig traceerbare data, logboeken en continue cloud back-up om verlies van data te voorkomen.

Proceq Equotip Live

Proceq Equotip Live - 2Uw voordelen
  • Draadloos slagapparaat en eenvoudig gebruik
  • Deel simpel alle metingen en rapportage wereldwijd in real-time
  • In uw persoonlijke logboek in Equotip Live zijn alle data eenvoudig traceerbaar en kunt u media, zoals bijvoorbeeld foto's, toevoegen

Heeft u interesse in Proceq Equotip Live Leeb D of wilt u meer informatie? 
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website   www.newa.nl o.v.v. Proceq Equotip Live Leeb D  of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Vakbeurs Materials 2017
 
Logo Materials 2017

Mikrocentrum organiseert op 31 mei en 1 juni 2017 de vakbeurs Materials in Veldhoven, Newa is te vinden op stand 46. De vijfde editie wordt anders. De vakbeurs met congres is verder doorontwikkeld en wordt gebouwd op 4 pijlers: materialen, materiaalanalyse, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken.

Klik hier voor de plattegrond en deelnemerslijst van Materials 2017

Klik hier voor de locatie van en route naar Materials 2017

Klik hier voor het programma van Materials 2017