WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Header image nieuwsbrief Newa
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News editie april 2017 .
Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
De stroefheidsmeter volgens NEN 7909 bestaat uit een actieve meetunit welke over het te meten oppervlak glijdt en welke kan worden voorzien van diverse verwisselbare voeten voor diverse ondergronden.

Door middel van het display, de LED indicatoren en de toetsbediening welke op de stroefheidsmeter zitten is het apparaat zeer eenvoudig en met één hand te bedienen en krijgt de gebruiker snel een goede indicatie van de stroefheid van de gemeten vloer.

Screenshot Youtube video stroefheidsmeter

Wilt u meer informatie over de stroefheidsmeter volgens NEN 7909? Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via sales@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. stoefheidsmeter volgens NEN 7909 of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Bisoton BV kiest voor een Newa water/cementfactor oven
Bisoton BV kiest voor een Newa water_cementfactor oven

De producent van geïsoleerde betonpanelen uit Ede heeft recent een Newa water/cementfactor oven volgens NEN 5960 in gebruik genomen welke geschikt is voor het drogen van vier monsters tegelijk. Door te investeren in een oven voor de bepaling van de water/cementfactor kan Bisoton BV de in de moderne fabriek geproduceerde betonmortel, welke wordt gebruikt voor productie van de geïsoleerde betonpanelen, nog beter controleren.

Wilt u meer informatie over de Newa water/cementfactor oven volgens NEN 5960? Klik dan op bovenstaande afbeelding of neem dan contact op met een van onze medewerkers via sales@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Newa water/cementfactor oven volgens NEN 5960 of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD
Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000 AD

Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD is het nieuwste model binnen de Form + Test Beta-serie. Bij Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD geschiedt de beproeving volledig automatisch van inklemmen van het proefstuk tot het ontlasten van het proefstuk na breuk.
Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000 ADVoor het regelen van de automatische belastingssnelheid wordt Form + Testbeproevingsmachine Beta 5-3000-AD uitgerust met een hydraulisch aandrijfstation waarmee de belastingssnelheid in kN/seconde of N/mm²/seconde wordt opgebouwd door het regelen van het toerental van de hydraulische pomp.
Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via sales@newa.nl , via onze website www.newa.nl o.v.v. Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD of telefonisch via +31(0)13-5072000.