Nieuw cursusjaar in 't Dreefhuys
Back to school
Vanaf zaterdag 7 september ...
Hallo ,

De vakantie loopt op zijn einde en de school begint weer. Zo ook in 't Dreefhuys ! Vanaf zaterdag 7 september (ook open op zondag 8 september !!) nodigen wij U uit op ons nieuw cursusjaar. U kunt de nieuwe cursussen zien en de inschrijvingen nemen hun start. Velen kunnen al niet meer wachten om eraan te beginnen !

Tevens nodigen we U ook uit op de Vintage tentoonstelling. Vele cursisten hebben het afgelopen jaar een vintage quilt gemaakt met extra opdrachten volgens hun thema. Elkeen presenteert haar standje zowel in de winkel als in ons leslokaal.
 
Vanaf zaterdag 7 september ...
Vanaf zaterdag 7 september hebben we ook een nieuwe website !

Onze nieuwe website is zeer gemakkelijk in bediening. U zal vele zaken terug vinden per categorie of per kleur of per uitgever zodat U heel snel een mooi overzicht krijgt. Ook zijn de betalingsmogelijkheden enorm uitgebreid. Zo kunt U nu betalen met Bancontact-Mister Cash, met een bankoverschrijving, alle kredietkaarten, Ideal (voor onze Nederlandse klanten), Sofort (Duitstalige klanten) en Paypal.
We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de vele duizenden artikelen een plaatsje te geven!
Meer nieuws volgt weldra.
 
En de winnaar is ...
We hadden U in de maand juni een enqu�te gestuurd met enkele vragen. Of de winkel de zondagvoormiddag moest open zijn, of 's avond later enz.
We hebben er veeeeeeel respons op gekregen ! Hartelijk dank aan allen !!
Onze eerste zomercursus was een schot in de roos. Alle deelnemende cursisten hebben gevraagd om het volgend jaar opnieuw te doen.

We hadden ook een wedstrijd waarin we vroegen naar het laatste woord in het filmpje van Blackbird Design. En de winnaar is ...... Brigitte Elen ! Van harte proficiat. Zij wint een charm pack uit de Field Notes serie van Moda.
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47 9400 Ninove, Belgi�
32(0)54/33.56.97   dreefhuys@mac.com

Openingsuren zaterdag 7 september van 10uur tot 18u00, zondag 8 september van 13uur tot 17uur. Andere dagen normale uren.
 
Wij heten U van harte welkom !