Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

Jullie volgen mij al jaren via mijn nieuwsbrieven. Uit de vele reacties leer ik dat jullie dat echt wel appreciëren, en op die manier ook goed op de hoogte blijven hoe ik jullie belangen verdedig.

De volgende periode wordt intens. De verkiezingen naderen. En ook hier ben ik ambitieus. Ik zal er alles aan doen om jullie verder te vertegenwoordigen. Jullie verdienen dat.

Om jullie mee in de kiessfeer te brengen, kom ik vanaf nu wekelijks met een nieuwsbrief bij U binnen.

Veel leesplezier, en wie me nog wil helpen, laat het maar weten. Op voorhand alvast bedankt !

Nahima


NB Ik nodig jullie ook graag uit om de campagne van mijn collega Dirk de Kort, Vlaams volksvertegenwoordiger te volgen. Ga gerust naar zijn site  www.dirkdekort.be.


Kandidatendag
30 maart 2019

Met Dirk de Kort en de kandidaten van Stabroek op de foto: Liesbeth Bardyn en Herman Jongenelen

Afgelopen weekend kwamen alle kandidaten uit onze provincie bij elkaar voor een kandidatendag. Zo konden we elkaar beter leren kennen, gezamenlijke foto's laten nemen en en verschillende workshops volgen om beter campagne te voeren. Het was een leerrijke en boeiende dag voor iedereen!


Thematisch verlof voor mantelzorgers
3 april 2019Ik ben blij dat ik er mee voor heb kunnen zorgen dat mantelzorgers binnenkort 1 maand mantelzorgverlof krijgen. Vlaanderen alleen al telt meer dan 170.000 mantelzorgers. Zij bieden toegewijde zorg aan chronisch zieken, mensen met een beperking en zorgbehoevenden zodat zij thuis, in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Ze doen dat belangeloos en investeren niet alleen tijd maar vaak ook eigen middelen. Dat willen wij nu erkennen met een thematisch verlof van een maand én met een uitkering. 

Lees hier meer. 


Gent-Wevelgem
31 maart 2019

 
Zondag vond de koers Gent-Wevelgem plaats. Als vrouw van de chef sport van het Nieuwsblad kon ik dat uiteraard niet missen! Mijn man nam me de hele dag op sleeptouw langs het parcours, waar ik van dichtbij kon supporteren en boeiende mensen kon ontmoeten. Een geslaagde dag!


Babbelbox: Dirk & Nahima
5 april 2019

Babbelbox - Dirk & Nahima

Wie ben ik? Wie is Dirk? Kiezen wij voor een fietstocht of eerder voor een terrasje? Liever chocolade of snoep? Leer ons beter kennen in deze video! 

Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!