Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

We zitten volop in de paasvakantie. Dus tijd om de laatste hand aan de campagnevoorbereidingen te leggen. De affiches, folders en visitekaartjes zijn in voorbereiding, de filmpjes voor de sociale media zijn in productie en de agenda wordt verder ingepland. Ik ben bijna klaar om me weer helemaal te smijten deze campagne. 

De verkiezingen zijn nu minder dan zeven weken weg. De volgende periode wordt intens.  Maar eerst neem ik nog enkele dagen vrijaf om samen met mijn man Guy te genieten van een citytrip naar Lissabon voor de campagne écht losbarst. Zo kan ik er weer helemaal invliegen! 

Veel leesplezier, en wie me nog wil helpen met de campagne, laat het maar weten. Op voorhand alvast bedankt en tot snel! 

Nahima


Een kijkje achter de (campagne)schermen 
12 april 2019

 Staan we er goed op_  

Bij een campagne komt heel wat kijken. Fotoshoots doen, folders opmaken, filmpjes produceren. En daarbij moeten we soms inventief zijn. Samen met Dirk en Jamila op de foto passen bijvoorbeeld? Daar moeten we even een opstapje voor creëren met een pak papier zoals je op de foto kan zien. We zijn ook volop bezig met het andere verkiezingsmateriaal: teksten schrijven voor de website, visuals maken voor op de sociale media en affiches opmaken.  Laat die campagne maar beginnen, wij zijn er klaar voor! 


Waar ik voor ga: 
12 april 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. De komende weken laat ik je zien wat ik de komende jaren wil realiseren. 


Ronde van Vlaanderen
6 april 2019

  
Ook deze week was ik terug te vinden op de koers. En deze keer zowel letterlijk als figuurlijk! Ik was helaas ziek op zondag, dus de start van de ronde moest ik missen, maar zaterdag supporterde ik voor mijn man Guy en zijn team. En hij maakte en route nog wat reclame voor mij! 


Voorstel Dirk: Mobiele mantelwoningen 
5 april 2019

Mobiele Mantelzorgwoningen
Mobiele Mantelzorgwoningen

Een mantelwoning is de zorgwoning van de toekomst en dat weet ook mijn collega Dirk de Kort.  Het is een compacte woning die je in de tuin kan plaatsen, om zo hulp te bieden aan een ouder, grootouder of kind met permanente zorg. Tot vandaag heb je daarvoor een aparte bouwvergunning nodig. Samen met collega Katrien Schryvers heeft Dirk een voorstel ingediend bij het Vlaams Parlement voor een snellere procedure. Hij ging eens een kijkje nemen bij de zorgwoningen van De Meeuw in Willebroek.


Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!