Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

De afgelopen week waren voor mij écht paasvakantie. Ik was met mijn man Guy enkele dagen in Lissabon op citytrip om nog even tot rust te komen voor de campagne echt begint. 

De volgende periode zal daar namelijk weinig tijd voor zijn. Vanaf volgende week rijd ik naar evenementen, debatavonden en markten in jullie buurt om jullie te ontmoeten. Want dat is het belangrijkste in politiek: de mensen kennen die je vertegenwoordigt. Daar doe ik het ook voor: om vanuit wat leeft bij mensen te gaan voor concrete realisaties. 

Maar nu dus nog even een terugblik op de afgelopen week.  Veel leesplezier, en wie me nog wil helpen, laat het weten via dit formulier. Op voorhand alvast bedankt en tot snel! 

Nahima


Eerste drukwerk binnen 
18 april 2019

    
  

We leggen de laatste hand aan onze affiches en folders, alles voor de sociale mediakanalen is in voorbereiding, de campagne staat nu dus echt voor de deur! Vanaf volgende week vliegen we er in en rijden we de hele provincie rond om jullie te ontmoeten, affiches af te leveren en folders te bussen. Benieuwd naar hoe ons materiaal er uit zal zien? Hierboven lichten we al een tipje van de sluier op! 


Waar ik voor ga:
19 april 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. De komende weken laat ik je zien wat ik de komende jaren wil realiseren.

Stilte voor de storm
15 april 2019


Afgelopen week was ik een aantal dagen in Lissabon met mijn man Guy. Even de batterijen opladen voor de campagne losbarst. We genoten van het prachtige weer, struinden rond door Lissabon en gingen naar een Fado-concert. Hoe dat klonk? Dat beluister je hier


Voorstelling mobiliteitsplan 
12 april 2019Ook mijn collega Dirk zat niet stil de afgelopen weken. Hij ging vorige week vrijdag met onze voorzitter Wouter Beke en minister Koen Van den Heuvel het mobiliteitsplan van CD&V voorstellen. Lees hier meer. 


Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!