Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

De afgelopen week begon de campagne echt. Ik ging langs op enkele evenementen, ik deelde mijn eerste affiches uit en mijn auto krijgt vandaag ook een ander uitzicht met mijn campagnesticker.  Als jij me nog wil helpen met de campagne, laat het dan weten  via dit formulier

Maar deze week lag er ook nog parlementair werk op de plank. Vandaag, donderdag, is de laatste plenaire vergadering voor de verkiezingen. Hopelijk kan ik hier na de verkiezingen weer aan de slag om te werken aan een betere samenleving. 

Maar nu eerst nog even een terugblik op de afgelopen week.  Veel leesplezier!

Nahima


Genieten van het weer en vele toffe ontmoetingen 
19 april 2019

   

Ook ik heb het afgelopen weekend genoten van het fantastische weer en vele toffe ontmoetingen. Op vrijdag was er een fotoshoot in de zon, op zaterdag ging ik paaseieren rapen in Schelle en op paasmaandag genoot ik op de paasmarkten in Brecht en Essen. Een goed gevuld weekend met fijne ontmoetingen!  


Waar ik voor ga:
25 april 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. Ik laat je elke week zien wat ik de volgende jaren concreet wil realiseren. Op mijn website vind je mijn uitgebreide programma: klik hier!  

Op de Antwerpse stadsradio!
20 april 2019


Zaterdag 20 april was ik te gast bij Guy Van Antwerpen van Stadsradio Vlaanderen. Een uur lang mocht ik mee mijn favoriete platen presenteren en werd ik geïnterviewd over mijn werk als politica. Weet jij wat het verband is tussen mij en een pitbull? Dat bekijk je hier. 

Samen op stap! 
21 april 2019Op Paasmaandag ging ik samen met Dirk op stap. We gingen langs bij paasmarkten in Essen en Brecht en de tulpenpluk in Berendrecht. 


Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!