Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

Het begint nu echt te korten. Hier en daar heb je misschien al een affiche van ons opgemerkt en misschien zag je mij al wel rondrijden met mijn campagne-auto. Ik ging de voorbije weken ook al op campagne, naar debatten of allerhande activiteiten. Als jij me nog wil helpen met de campagne, laat het dan weten  via dit formulier

Wil je meer weten over wat ik deze week allemaal deed? Lees dan snel verder! 

Nahima


Op campagne
1 mei 2019

  
   

 
De afgelopen week voerde ik daarom ook weer stevig campagne. Ik ging o.a. langs bij de kaas- en wijnavond van Aartselaar en Boom, supporterde voor mijn man op de 10 Miles en lichtte ons partijprogramma toe aan de Antwerpse senioren en ging langs in Duffel en Tisselt op feestmarkten.


Waar ik voor ga:
2 mei 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. Ik laat je elke week zien wat ik de volgende jaren concreet nog wil realiseren. Op mijn website vind je mijn uitgebreide programma: klik hier!  

Ik kreeg een goed rapport
23 april 2019

Onderscheiding voor mijn werk! De krant Nieuwsblad.be evalueerde alle parlementsleden. De politieke redactie gaf me een score van 7/10, een onderscheiding dus. De krant loofde mijn doorzettingsvermogen en dossierkennis en had ook oog voor enkele van mijn politieke realisaties. Ik zet me met dezelfde goesting ook de volgende vijf jaar op dezelfde manier in!


Onze kandidaten
20 april 2019

Onze lijst is maar zo sterk als de kandidaten die erop staan. Gelukkigen kan onze partij rekenen op sterke, geëngageerde en bekwame kandidaten. Ik stel jullie vanaf deze week elke week enkele kandidaten voor waarmee ik en Dirk samenwerken. Klik hier om onze kandidaten te leren kennen. 


Dirk: hard aan het werk!
1 mei 2019Onze plakploeg is elke dag druk in de weer om de borden klaar te stomen. Binnenkort kan je onze affiches terugzien in heel de provincie. 


Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!