Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

De campagne zit er bijna op. We hebben samen de voorbije maanden hard gewerkt, en ik dank u van harte voor alle steun. En laat ons samen de laatste twee dagen ook nog mooi afwerken. Mag ik u daarom vragen mij nog eens aan te bevelen bij al uw familieleden, vrienden en sympathisanten. Deel gerust ook deze laatste nieuwsbrief van de campagne met al uw contacten. Elke stem telt !

Ik heb de voorbije weken ook bijzonder hard genoten van de vele contacten, persoonlijke ontmoetingen, tips, aanmoedigingen. Het toonde me weer eens dat je enkel een goed politica kan zijn door veel contacten met mensen. Jullie houden me scherp en geven me energie, ik hoop ook na de verkiezingen op eenzelfde manier jullie te mogen ontmoeten!

Nahima

Dit was mijn campagne. Dank aan iedereen die eraan meewerkte!
24 mei 2019


Dit was mijn campagne, bedankt voor alle steun2
Dit was mijn campagne, bedankt voor alle steun2Waar ik voor ga:
9 mei 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. Ik laat je elke week zien wat ik de volgende jaren concreet nog wil realiseren. Op mijn website vind je mijn uitgebreide programma: klik hier!  

1/10de ouderschapsverlof: eindelijk is het er!
22 mei 2019Roxan en Marit zullen blij zijn! De papa en mama van deze twee kids nemen binnenkort 1/10de ouderschapsverlof op. Ik ben blij dat dankzij mijn wetsvoorstel ouders vanaf 1 juni dit verlof flexibeler kunnen opnemen, namelijk ook een halve dag per week of één dag per twee weken. Ideaal voor co-ouders of voor ouders die graag op woensdagnamiddag willen thuisblijven voor hun kids. 

Lees hier meer.


Onze kandidaten
17 mei 2019

Onze lijst is maar zo sterk als de kandidaten die erop staan. Gelukkigen kan onze partij rekenen op sterke, geëngageerde en bekwame kandidaten. Ik stel jullie daarom elke week enkele kandidaten voor waarmee ik en Dirk samenwerken. Klik hier om onze kandidaten te leren kennen. Onze kandidaten uit de stad Antwerpen
23 mei 2019

Daarnaast stel ik jullie ook graag de kandidaten uit de stad Antwerpen voor. Klik hier om onze kandidaten te leren kennen. Ook zij verdienen uw steun en stem!STEM DIRK!
24 mei 2019Zoals jullie weten is mijn collega Dirk de Kort kandidaat voor het Vlaams Parlement. Ik vraag graag jullie steun om zijn drie speerpunten in de periode 2019-2024 te helpen realiseren:
  1. Vlot en veilig verkeerd
  2. Betaalbaar wonen
  3. Kwaliteitsvolle gezondheidszorg
U vindt Dirk op plaats 6 op de lijst van CD&V van het Vlaams Parlement. 

Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!