Nog maar ... tot aan de verkiezingen! 


 

Over iets meer dan een week gaan we naar de stembus. De afgelopen weken heb ik, samen met de andere kandidaten van onze lijst, volop campagne gevoerd. U heeft ongetwijfeld de vele affiches, folders en autostickers gezien. Mogelijks ben je mij tegengekomen op een debat, dorpsdag, markt of braderij. We zitten nu in de laatste recht lijn naar de verkiezingen. De laatste loodjes. Wil jij mij nog helpen door een aanbevelingsmail te versturen naar je familie, vrienden en kennissen?  Laat het dan weten door op deze e-mail te antwoorden.

Benieuwd naar waar ik deze week geweest ben? Lees dan snel verder! 

Nahima


Op campagne
17 mei 2019

  
 
 
 
 
 
Net zoals de afgelopen campagne weken was ik weer over de hele provincie terug te vinden. Van Hoevenen tot Bornem, van Sint-Job over Brasschaat tot Hemiksem. Overal kwam je mij tegen met mijn oranje ploeg. Ik leidde ook nog een schoolgroep rond in het Parlement en liet ze zo kennismaken met de Belgische staatsstructuur en ging spreken over de kracht van vrouwen bij Vrouw & Maatschappij in Essen. 


Waar ik voor ga:
9 mei 2019

 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gerealiseerd. Maar er ligt ook nog veel werk op de plank. Ik laat je elke week zien wat ik de volgende jaren concreet nog wil realiseren. Op mijn website vind je mijn uitgebreide programma: klik hier!  

Moederdag, alle dagen, levenslang
12 mei 2019Voor mama's is het elke dag Moederdag, levenslang. Maar de moederdag die we vieren viel dit jaar helaas samen met een 'stille betoging' in Antwerpen. Ik zeg helaas, want deze stille betoging ontstond uit protest tegen seksueel en ander geweld op vrouwen. Het is dramatisch dat we daar in deze tijd nog een protestmars voor nodig hebben. Lees hier mijn opinie. 


Onze kandidaten
17 mei 2019

Onze lijst is maar zo sterk als de kandidaten die erop staan. Gelukkigen kan onze partij rekenen op sterke, geëngageerde en bekwame kandidaten. Ik stel jullie vanaf deze week elke week enkele kandidaten voor waarmee ik en Dirk samenwerken. Klik hier om onze kandidaten te leren kennen. Aperitiefgesprek met Dirk de Kort en Koen Van den Heuvel
5 mei 2019Op zondag 5 mei organiseerde Dirk een aperitiefgesprek met minister Koen Van den Heuvel in het Wachthuisje op het bedrijventerrein Campus Coppens. Er werden verschillende vragen rond mobiliteit, betaalbaar wonen en klimaatmaatregelen gesteld. De minister en Dirk namen de tijd om al deze vragen uitgebreid te beantwoorden en gingen in gesprek met de aanwezigen. Het was een geslaagde namiddag! 


Wil je van dichtbij opvolgen waar ik mee bezig ben? Je kan mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Wie  hier klikt, komt op mijn Facebookpagina terecht. Klik je op 'Vind ik leuk', dan blijf je op de hoogte van mijn berichten. Ook op Instagram en Twitter
kan je mij volgen.

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!