26 mei, wekenlang leefde ik samen met jullie naar deze dag toe. En plots was die er. Jullie gaven me zondag 14.380 voorkeursstemmen en daar dank ik jullie zeer hartelijk voor. Jullie stemmen zijn meer dan een blijk van vertrouwen. Ze steken me een hart onder de riem. Dankzij jullie kan ik ook de volgende vijf jaar een volksvertegenwoordiger zijn die een samenleving verdedigt waarin iedereen kansen krijgt. Ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid of afkomst. 

Maar de resultaten van 26 mei stemden ons niet blij, integendeel. Mijn partij CD&V deed het, net zoals de andere regeringspartijen, niet zo goed en verloor heel wat zetels. Daardoor zullen we niet alleen aan impact verliezen, maar verliezen we ook een aantal waardevolle collega's. Extreem-rechts rukt weer op en het maakt me triest dat het toch weer gebeurde op gevoelens van angst en onzekerheid die politiek werden aangewakkerd. We hebben daarmee opnieuw een Zwarte Zondag en daarmee verliezen we als samenleving in haar gehad.

Maar u kent mij, ik blijf niet bij de pakken zitten. Ook de komende jaren zal ik mij met veel passie inzetten voor een betere en rechtvaardige samenleving, een sociale samenleving, waarin we niemand uitsluiten, zorgen voor mensen die het minder goed hebben en inzetten op een goede balans tussen werk en gezin.

Ik ga er opnieuw voor en hoop dat ik ook de komende jaren op uw steun mag blijven rekenen. 

Warme groet,

Nahima

Dit was mijn campagne. Dank aan iedereen die eraan meewerkte!
26 mei 2019


Dit was mijn campagne, bedankt voor alle steun2
Dit was mijn campagne, bedankt voor alle steun 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via deze contactgegevens:

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 
E-mail: nahima.lanjri@dekamer.be
Facebook: klik hier 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Ben je verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.

Ken je nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!