Oudervertelgesprekken
Deze week heeft u een uitnodiging ontvangen voor de oudervertelgesprekken die in de week van 10 t/m 14 september plaatsvinden.

Ophalen na schooltijd
Na schooltijd wachten de kinderen zonder oudere broer of zus aan de kant van de basisschool. U kunt uw kind daar laten instappen.
Kinderen met een broer of zus op het Schakelcollege mogen wachten onder de overkapping van het college. De hangmatten zijn voor de leerlingen van het Schakelcollege en het op voetbaldveld wordt alleen in de pauzes gespeeld.
Om 13.30 uur is het schoolplein weer leeg en wordt het poortje bij het kleine plein gesloten, want dan beginnen de activiteiten van de middagopvang.

Trakteren
Jarig zijn is een feestje en natuurlijk mag uw kind dan trakteren op school. Voor ieder kind is zijn/haar verjaardag vieren in de klas een fijne gebeurtenis. Als een kind trakteert, willen we graag dat de traktatie gezond en eenvoudig is. Het is een extraatje en geen vervangende maaltijd.
De kinderen mogen alleen iets trakteren in de klas, we geven geen traktatie mee naar huis. Als u uw kind toch een extra traktatie meegeeft zullen wij die weer aan u mee terug naar huis geven. U kunt altijd even overleggen met de leerkracht als u vragen heeft over het trakteren. In Prikichi en groep 1/2 en 3 zijn ouders van harte welkom om de verjaardag van hun kind mee te vieren. Maak hierover even een afspraak met de leerkracht. In de groepen 4 t/m 8 wordt de verjaardag in de klas met de leerkracht en klasgenoten gevierd.

Klasbord
Heeft u uw klasbordaccount al geactiveerd? U kunt de inlogcode opvragen bij de leidster of leerkracht van uw kind.