Nieuwsbrief 11

15 februari 2019
 
Nieuws
Studiedag 21 februari
Op donderdag 21 februari zijn Prikichi en de basisschool gesloten i.v.m. een studiedag voor het team.

Uitdelen uitnodigingen
Het is heel leuk om kinderen een uitnodiging te geven voor een aankomend verjaardagsfeest. We willen uw medewerking vragen om dit niet in de klas of bij de deur van de klas te doen.

Carnaval
Op vrijdag 22 februari loopt de Schakel mee met de jump up van: Colegio Laura
Wernet-Paskel aan de Kadushi Largo te Santa Cruz.
De jump up is van 17.30 tot 19.00 uur. We verzamelen om 16.45 uur op de parkeerplaats bij de school.
Het thema van de Schakel is Neon.
Loopt u samen met uw kind mee, dan zorgt u zelf voor een mooi kostuum voor uw zoon of dochter.
Vergeet niet het inschrijfformulier, dat uw kind vandaag mee naar huis heeft gekregen, in te leveren bij de juf of meester.
Route 8
De kinderen van groep 8 hebben vanochtend meegedaan aan het normeringsonderzoek van Route 8.
Route 8 is de eindtoets die we als school in groep 8 afnemen in april.
Door het maken van dit normeringsonderzoek helpen we de makers van Route 8 om de juiste moeilijkheidsgraad van de toets te bepalen en kunnen de kinderen kennismaken met het maken van een toets op de computer.
Stagiaires CIOS en PABO
Deze week zijn er weer nieuwe stagiaires gestart. Zo zijn Job en Amber gestart als gymstagiaires van het CIOS en zijn in groep 1/2C Wietske, groep 3B Ruby en in groep 5 Elisa gestart van Marnix Academie (PABO) in Utrecht.

Twee stagiaires stellen zich even aan u voor:

Elisa - stagiaire groep 5
Vorige week ben ik gestart als stagiaire op de Schakel. Tot en met 17 april zal ik voornamelijk op de dinsdag, woensdag en donderdag lesgeven in groep 5. Via deze weg wil ik mijzelf graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Elisa Mulder, ik ben 22 jaar oud en kom uit Nederland (Bennekom). Op dit moment ben ik vierdejaars student aan de Marnix Academie in Utrecht. Ik hoop dit jaar dan ook mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.
In Nederland heb ik mijn stage afgesloten in groep 4 en daarnaast lesgegeven aan kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen.
De aankomende weken ga ik mijn best doen om de kinderen een veilige plek in de klas te bieden, waarin u kind veel kan leren. Ik heb er in ieder geval zin in!

Wietske - stagiaire groep 1/2C
Hoi! Mijn naam is Wietske Klokgieter. Ik ben 22 jaar en zit in het laatste jaar van de Pabo op de Marnix academie in Utrecht.
Tot en met 17 april loop ik stage in groep 1/2C bij juf Myrthe. Op dinsdag, woensdag en donderdag zal ik in de klas zijn en verschillende lessen geven aan de kinderen.
Mocht u vragen hebben over mijn stageperiode op de Schakel, stel ze dan gerust!
Ik hoop u te zien op school! Groetjes, Wietske
Gezonde traktatie
Lucas en Caio uit groep 1A vierden maandag hun verjaardag.

Ze werden 5 jaar en trakteerden op heerlijke bekers met fruit.
Prikichi A
Op dit moment werken wij met het thema lichaam. Vorige week hebben wij een echte yogales gehad in de klas. 
Op 11 februari hebben wij onze ouders een kaartje mee gegeven om ze uit te nodigen voor een hele speciale dag. Op donderdag 14 februari hebben we de hele dag hard gewerkt, versieringen gemaakt, pannenkoeken gebakken, de tafel netjes gedekt. En toen was het moment dat alle papa’s en mama’s met ons mochten eten. We hebben genoten van een hele fijne Valentijnsdag. 
Groep 3B
Wij hebben flink geknutseld op Valentijnsdag. Alle kinderen uit groep 3B hebben een hartje gemaakt voor iemand die ze lief vinden. In sommige knutselwerkjes zaten hele lieve, zelfgeschreven briefjes verstopt. Sommige ijverige jongens en meisjes hebben er zelfs meer dan één gemaakt, omdat ze zoveel lieve mensen om zich heen hebben.

Lieve papa’s en mama’s, wij vinden jullie  ♥♥♥♥♥stikke lief!!!

Dikke knuffel van groep 3B
Kalender
Onze stichting