Nieuwsbrief 19

21 juni 2019
 
Nieuws
Laatste schoolweken

Geachte ouders/verzorgers,
 
Het is bijna zomervakantie. Nog wat laatste nieuws...

  • De laatste week ontvangt u van ons de mail met de groepsindeling voor volgend schooljaar.
 
  • Juf Dunja heeft ons laten weten dat zij vanaf 1 oktober gaat werken op de Europese school in Mol, België. Zij zal begin volgend schooljaar nog wel de groep opstarten.
 
  • Er moeten nog veel boeken ingeleverd worden bij de bibliotheek. Heeft u nog boeken thuis wilt u deze dan uiterlijk volgende week dinsdag inleveren?
 
  • Vrijdag 28 juni zijn de middagopvang en Time2Play dicht. De laatste vrijdag 5 juli is er middagopvang en Time2Play tot half 6.
 
Met vriendelijke groet,
Claudia Baur
Schoolleider

Griffels en Penselen

Deze week werd bekend gemaakt wie de Zilveren Griffels en Penselen hebben gewonnen, voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar.

De Griffel wordt uitgereikt aan het best geschreven kinderboek van het afgelopen jaar. Dit jaar zijn er twaalf Griffels uitgereikt, waaronder een Griffel voor:
De Penseel wordt uitgereikt voor de best geïllustreerde kinderboeken. Er werden acht Penselen uitgereikt, onder andere voor:
Op www.dekinderboekenwinkel.nl leest u welke andere boeken er in de prijzen zijn gevallen.
Prikichi B
Onze peuterklas is hard aan het werk. Bij het thema van dit moment, “Beroepen” hebben we van alles over de kok geleerd. 
Nu werken we in de kapsalon. 
Maar het leukste was toch dat de papa’s i.v.m. Vaderdag kwamen lunchen. 
Eieren pellen kunnen we als de beste!
Groep 4-5
Schoolreisje groep 4/5

Om 8 uur kwam de bus. We gingen naar San Nicolas en even 15 minuten lopen. We gingen foto’s maken bij schilderijen. We zagen een krab van plastic en ijzer. Een doos en twee balletschoenen. Ze bedoelden twee bootjes met mensen. En wij zagen een walvis en een carnavalsmeisje van mozaïek. Toen gingen we met de bus naar de Community pool in San Nicolas . Er waren veel regels. We moesten in het ondiepe water gaan omdat een meneer het diepe schoonmaakte. Daarna mochten wij in het diepe. En wij mochten ook op de duikplank en na 1 uur gingen wij een hotdog eten. We kregen ook chips en iets te drinken. Toen mochten we weer zwemmen. Amber had stokjes gevonden en wie deze als eerste opdook, had gewonnen. Na een tijdje gingen we afdrogen en naar de bus en gingen we terug naar school.
Sylvi
De muurwandeling vond ik erg leuk. Alle muurschilderingen en kunstwerken waren knap gemaakt. Ze waren allemaal heel mooi. Vooral de leguaan vond ik mooi en cool. En de lion fish. In het zwembad heb ik heerlijk gezwommen . Ik heb baantjes gezwommen en een optreden met Arjen gedaan. Wat was het een mooi schoolreisje.
Vincent
Groep 6
Donderdag 13 juni hebben we de verjaardag van onze juf gevierd met een uitstapje naar Fort Zoutman. We hebben het historisch museum bekeken en daarna hebben we de Willem III toren beklommen. Boven op de toren hadden wij een mooi uitzicht over Aruba. Ook hadden we nog tijd om verstoppertje te spelen op het plein. Het was een leuke dag!
Kalender
Onze stichting