Nieuwsbrief 6

25 maart 2019
Activiteiten
Fiesta Rotaria 2019
Beste Ouders, 

Op zondag 31 maart organiseert de Rotary Club samen met onze Interact-leerlingen rondom Guillermo Trinidad Stadion weer haar jaarlijkse fundraising de FIESTA ROTARIA. De Fiesta Rotaria biedt diverse kermis activiteiten met spelletjes voor kinderen, mogelijkheid om in een vrijmarkt sfeer spullen te kunnen kopen en uiteraard eten en drinken.
Alle opbrengsten worden door de Rotary Club verdeeld onder circa 20 sociale instellingen.
 
Een onderdeel van de Fiesta Rotaria is de Kids Corner waar diverse spelletjes en activiteiten voor kinderen worden aangeboden. Er is grabbelton, ballen gooien, dino jump, trampoline, een dunk tank en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om allerlei spullen/speelgoed te kopen.
 
In verband met de Fiesta Rotaria vragen wij of jullie spullen thuis hebben om weg te geven aan de Rotary zodat wij dit weer kunnen gebruiken.
Deze spullen kunnen zijn speelgoed, boeken, kleren, meubilair en alles wat u eigenlijk niet meer wilt bewaren. Het hoeft ook niet allemaal in goede staat meer te zijn. Wij kunnen alles gebruiken en vinden ook voor alles een uitstekende bestemming.
 
In de week van 25 maart zullen we bij de receptie enkele karren plaatsten waar u al uw te doneren spullen in kunt plaatsen. Daarnaast is er op dinsdag 26 maart om 7.30 ’s morgens en om 12.30 ’s middags de mogelijkheid om uw spullen direct vanuit uw auto in onze truck geparkeerd bij de draai cirkel af te geven.
 
Indien u heel veel spullen heeft dan wordt u gevraagd een e-mail te sturen naar manichand@hotmail.com en dan komen wij bij u thuis langs.
 
Wij hopen dat u het goede doel steunt en kijken uit naar uw gulle gaven. Alvast zeer bedankt.
 
Verder hopen onze leerlingen van de Interact en de Rotary Club alle leerlingen en hun ouders zondag 31 maart te verwelkomen bij Guillermo Trinidad Stadion vanaf 10.00 uur ’s morgens.
Aruba International Half Marathon 2019
Verschillende leerlingen van het Schakel College namen afgelopen zondag deel aan de halve marathon van Aruba.

Met een geweldige tijd van 01:36:46 werden Kian Zaal en de broers Duco,Stijn en Lars van Dishoeck 2de van de studenten relay teams. Een geweldige prestatie
.
Aruba Doet
Ook dit jaar namen onze leerlingen deel aan Aruba Doet.

Op deze manier kunnen wij als school iets terug doen voor de samenleving en de leerlingen ervaren de activiteiten elk jaar als leuk en leerzaam.

De gouverneur van Aruba opende Aruba Doet dit jaar bij Casa Cuna. Onze leerlingen stonden daar al klaar met de verfkwasten om de speeltoestellen te verven. Ook waren de leerlingen actief bij het schoonmaken van de stranden.

Ook de leerlingenraad had een klus voor Aruba Doet. Het schilderen van de tafels onder de Gazebo. De leerlingen hebben er mooie kunstwerken van gemaakt.  
Open Middag 28 maart
Voor leerlingen (en hun ouders) die geinteresseerd zijn om zich in te schrijven bij het Schakel College organiseren wij donderdagmiddag 28 maart van 14.00 tot 17.00 uur een open middag.
Schakel College Prom Night
De leerlingenraad organiseert ook dit jaar een spetterend Prom op vrijdagavond 29 maart. De kaartverkoop is in volle gang en de leerlingenraad is druk bezig met alle voorbereidingen.
2de rapport
Vrijdag 5 april ontvangen de leerlingen het 2de rapport van dit schooljaar.

De mentor nodigt ouders/verzorgers uit voor een rapportgesprek en natuurlijk zal er daarna ook gelegenheid zijn om afspraken te maken met vakdocenten.
Belangrijke data
Open middag
donderdag 28 maart
Schakel College Prom Night
vrijdag 29 maart
Toneelstuk klas 3
maandag 15 april
Paasvakantie / Koningsdag / 1 mei: donderdag 18 april t/m 1 mei
Stichting Onderwijs Combina
  • Peutergroep Prikichi
  • Basisschool de Schakel
  • Time 2 Play
  • Schakel College