Banner Electromach
          
6036: Hét lichtgewicht LED armatuur

Stap nu voordelig over naar LED met de Energie Investeringsaftrek!

 

Dit zeer robuuste ATEX armatuur kan heel wat schokken en trillingen weerstaan.
De buisvormige LED lamp is innovatief ontworpen om fluorescerende 2x36 Watt lampen (de zogeheten TL-lamp) te vervangen. Mede door het zeer lage energieverbruik, de indrukwekkende levensduur (zo'n 80.000 uur) gecombineerd met zijn robuustheid waardoor hij voor vele zware industriële omgevingen geschikt is waaronder aardolie, maken deze ATEX LED lamp tot een geweldig technologisch product. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze lamp makkelijk schoon te houden is.
De 6036 heeft een lage inschakelstroom waardoor niet altijd de zekeringsautomaten van een lichtinstalltie vervangen of uitgebreid hoeven te worden, bij vervanging van conventioneel naar LED.
 

Kom in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA)!  

Investeer nu voordelig in energiezuinige technieken en duurzame energie.
  

Lees verder                            Vraag demo aan                       Vraag offerte op 

ATEX Congres

Electromach was dit jaar een premium standhouder op het ATEX congres. Electromach doet alweer enkele jaren mee aan het ATEX congres. Tijdens het congres werden er diverse workshops en plenaire sessies gehouden. Ook Electromach heeft een informatieve workshop gegeven over de "Nieuwe installatierichtlijn voor explosieveilige omgevingen" die druk bezocht werd. Een tweede workshop over de "ATEX 114" werd gegeven samen met Nathan Kuper van het ministerie I-SZW Inspectie Wetgeving en Handhaving.

Heeft u onze presentaties gemist, en wilt u graag meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Neemt u dan contact met ons op.

 

De opkomst was dit jaar weer hoger dan vorig jaar. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het ATEX congres een steeds bekendere naam krijgt, er is te zien dat er simpelweg een groeiende behoefte is naar informatie over hoe men het beste overweg kan met de continue zoektocht naar een veilige installatie/werkplek.

 


Ook volgend jaar zal Electromach weer mee doen aan het grote ATEX congres.

De installatierichtlijn 60079-14 verandert, wat nu?

NEN-EN-IEC 60079-14:2014 is de nieuwe installatienorm voor elektrische materialen in explosiegevaarlijke omgevingen.

Deze norm is voor u van belang als eindgebruiker, installateur, ontwerper of inspecteur.

 

Eén van de grootste veranderingen betreft het hoofdstuk over 'kabel invoer systemen'. Het keuzeschema, om de juiste Ex-d wartel te selecteren, is komen te vervallen, waardoor de installateur bij de keuze van Ex-d watels meer rekening moet houden met de eigenschappen van de kabel.

 

Lees verder                    Vraag demo aan                 Vraag offerte op


 

Samenwerking Multimetaal Den Helder en Electromach

 

Explosieveilig materiaal 24/7-365 op weg naar platforms

  

Electromach, marktleider in explosieveilige elektrotechnische apparatuur en systemen, heeft in Aberdeen ervaring opgedaan met een 24/7-365 bereikbaarheid van de offshore. Dit bevalt zo goed dat een soortgelijke logistieke prestatie wordt geleverd vanuit Den Helder. Grote voordeel van deze samenwerking voor de klant is, dat zij sneller materiaal geleverd krijgen.

 

Zelf hanteert Electromach geen 24 uurs distributie naar olie- en gasinstallaties op de Noordzee. Daarom is in Den Helder deze taak neergelegd bij de 24/7-365 dagen per jaar 'geopend' zijnde 'Service Verlener' van maintenance contractor Multimetaal. 
 

 

Lees verder

 

Bezoek Electromach op de beurs
In het laatste kwartaal van 2015 is Electromach aanwezig op diverse beurzen.  

 

Tijdens de Safety Security in Amsterdam, van 22 tot en met 24 september, kunt u ons vinden op standnummer 08.207. Electromach laat hier de nieuwste productontwikkelingen zien op het gebied van signalering in explosiegevaarlijke gebieden.


Wilt u meer informatie over deze beurs? klik dan hier. 

13 en 14 oktober staat Electromach op de Offshore Energy in Amsterdam. Bezoek ons op standnummer 11.092, in hal 11. 
De focus zal gelegd worden op explosieveiligheid in combinatie met containerized solutions. Wij demonstreren hier onze democontainer om te laten zien dat wij naast ons brede assortiment aan explosieveilige producten ook (custom made) container systeemoplossingen kunnen bieden.
 

Wilt u meer informatie over deze beurs? Klik dan hier.
 
 
 
Van 3 tot en met 6 november staat Electromach op de Europort in Rotterdam.
U vindt ons in hal 6 op standnummer 6113. De focus zal gelegd worden op de oplossingen die wij kunnen bieden in de maritime industrie.

Klik  hier  voor meer informatie over deze beurs.   

 

Condensed Catalogus / Ex-magazine

 

Onze nieuwe verfrissende Condensed Catalus is uit! Een overzicht van de meest gangbare STAHL producten in één catalogus verzameld.  

 

Heeft u nog geen exemplaar ontvangen?
Vraag dan nu de catalogus bij ons aan!

JA, ik ontvang graag de Condensed Catalogus 
 

 

Naast de nieuwe Condensed Catalogus is ook het Ex-magazine weer uit. 

Dit magazine geeft informatie over explosieveilige onderwerpen en de laatste innovatieve producten van Electromach die al meer dan 40 jaar marktleider is op het gebied van explosieveiligheid in tal van industrieën zoals de olie- en gas industrie, maritieme industrie en petrochemie.

Heeft u nog geen exemplaar ontvangen?
Vraag dan nu de catalogus bij ons aan!

JA, ik ontvang graag het Ex-magazine

 

Electromach B.V.

Jan Tinbergenstraat 193

7559 SP Hengelo

T: +31 (0)74-2472472

E: info@electromach.nl 

Iwww.electromach.com

View our profile on LinkedIn   View our videos on YouTube