Nieuwsbrief Juli 2019
Dercor zet de zomer in!
Om de zomer goed te starten hebben we bij Dercor enkele wijnpakketten samengesteld die perfect aansluiten bij het seizoen. Een unieke kans om kennis te maken met verschillende wijnen aan voordelige prijzen.
Rosé-time
Een tasting pakket om "u" tegen te zeggen. Van Franse klassiekers tot zuiderse wijnen. Ontdek één voor één deze prachtige exemplaren.
Benieuwd?

Zwoele zomeravonden
Gegarandeerd succes ! Proef onze samenstelling van Italiaanse Prosecco, Spaanse Albariño, Griekse Moschofilero en Chileense Pinot Noir. Ook deze Pinot Noir mag en kan koel gedronken worden.

BBQ-time
Onze barbecue pakketten zijn een echte aanrader! Elk wijnpakket bestaat uit bubbels, rode, witte en rosé wijn. We hebben ook een "deluxe" versie beschikbaar.

Nieuw in ons gamma
Zomeraanbieding
Geniet van 20% korting op onderstaande wijnen. Vergeet zeker de kortingscode "SUMMER19" niet te vermelden.
Boya Sauvignon Blanc

Harmonieuze wijn van het Chileense huis Viña Garcés Silva. De aantrekkelijke neus onthult aroma's van witte bloemen, ananas, mango en passievrucht. Mooie aciditeit en crispy afdronk.


Ardèche Par Nature Rosé

Frisse en aromatische Rosé uit de Ardèche met aantrekkelijke kleur. Fijne neus van rode vruchten.Domein in de kijker!
Champagnehuis Dehours & Fils
Dit familiedomein, met zijn 14,5 ha groot, is al 4 generaties lang actief in Cerseuil, een klein dorpje gelegen aan de zuidelijke hellingen van de Marne vallei. Vandaag de dag wordt het domein geleid door Jérôme Dehours. Zijn creaties zijn stuk voor stuk originele gastronomische Champagnes!