Nieuwsbrief Mei 2019
Moederdag
Verras haar met deze prachtige magnum Cava "Segura Viudas Heredad".
Bovenop deze excellente Cava met sierlijke fles en originele kist ontvangt u ook gratis 3 kleine flesjes Cava "Segura Viudas Brut Reserva". Ideaal om uw verrassingsontbijt een extra schwung te geven.
Ook voor de Champagne liefhebbers hebben we een kleine attentie in petto. Bij aankoop van 1 fles Champagne Gobillard Brut Rosé, ontvangt u gratis 2 champagneglazen.
Nieuwsgierig naar meer? Klik op onderstaande button en ontdek onze speciale Moederdag wijnpakketten!
Nieuw in ons gamma
VIGNOBLES DE PYRENAIA

"Wijnmaker zonder grond". Simon Forgue zijn avontuur begon in 2012, zonder kasteel, noch wijngaard. Omringd door familie en vrienden transformeerde hij een oude carrosserie om tot een vinificatieruimte. Door middel van uitwisselingen met lokale wijnmakers, oogstte hij elk kaar kwalitatieve druiven op de beste bodems.

Rosé tijd
De zomer is nog niet begonnen en toch hebben we reeds kunnen genieten van enkele mooie zonnige dagen! Een goed glas Rosé op een zonnige dag mag uiteraard niet ontbreken.
Maak uw keuze uit ons assortiment en laat u verleiden door deze verfrissende pareltjes.

Primeurs 2018
De Primeur campagne 2018 draait reeds op volle toeren. Dagelijks houden wij onze website hieromtrent up-to-date. Wenst u echter toch de campagne op de voet te volgen, schrijf u dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@dercor.be..
Domein in de kijker!
L ongridge W ine Estate
Longridge is één van de toonaangevende landgoederen in biologische en biodynamische wijnbouw in het hart van de Cape Winelands van Stellenbosch, Zuid-Afrika, Het domein is gelegen aan de voet van de Helderberg, en wordt geleid door Jasper Raats. Hun biodynamische en organische principes worden doorgetrokken in alle aspecten van hun domein.