Februari is het zover:
we worden DOORZAAMDe tijd vliegt, want per 1 februari houden STAF en STOOF op te bestaan en gaan we verder als DOORZAAM.

Wat dat betekent?
Website
Dat de informatie op de websites van STAF en STOOF voortaan te vinden zal zijn op de website van DOORZAAM .

Vergoedingen | informatie
De scholingsvouchers, mentorvergoedingen, arbochecklists, jouwwerkjouwveiligheid, diplomaroute, Keurmerk, Koerskaart, etc zullen voortaan via DOORZAAM aangeboden worden.

Nieuwsbrief
Deze nieuwsbrief zal een nieuwe look and feel krijgen maar inhoudelijk houden we jullie als altijd op de hoogte van het laatste nieuws van en over de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten.

Social Media
Onze LinkedIn groep zal voortaan de naam DOORZAAM krijgen, net als Twitter en Facebook. Je hoeft daar zelf niets voor te doen, behalve ons te volgen op social media!

Uiteraard blijven we ons inzetten voor de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht! We blijven gaan voor een prettige samenwerking, want samen bereik je meer!
DOORZAAM tekent regionaal SKILLS akkoord

Afgelopen december hebben ruim 90 partijen het Regionaal Skillsakkoord van House of Skills ondertekent.

Programmadirecteur Annelies Spork, “Om de huidige problemen op de arbeidsmarkt op te lossen, zullen we moeten samenwerken en over sectoren heen moeten kijken."

DOORZAAM ondersteunt dit. Wij dragen samen met Regio Metropool Amsterdam uit dat een arbeidsmarkt die functioneert op basis van Soft Skills de toekomst heeft om van werk naar werk te komen en om duurzaam inzetbaar te blijven.

Reserveren vergoedingen 2019

Van 21 t/m 25 januari 2019 kun je als uitzendorganisatie een reservering maken voor de diplomaroute, EVC-, en/ of mentorvergoedingen via onze opleidingsportal .

LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU . Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!
Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (interesse) goed en dan kun je de gereserveerde vergoedingen gedurende 2019 aanvragen. 

Wij laten uiterlijk woensdag 30 januari per email weten of je de reservering voor de vergoedingen toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU.

In verband met onze naamswijziging van STOOF naar DOORZAAM wordt per 1 februari ook de STOOF-opleidingsportal omgedoopt naar DOORZAAM .

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden, zowel over het reserveren, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. info@stoof-online.nl
Scholingsvouchers

Van 21 t/m 25 januari 2019 kun je als uitzendorganisatie weer een reservering maken voor Scholingsvouchers (max 50 per uitzendorganisatie) via de STOOFopleidingsportal.
 
LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU . Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!
 
Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (interesse) goed en dan kun je de scholingsvouchers op naam gaan zetten van de uitzendkrachten die een opleiding/ cursus willen gaan volgen.

Wij laten uiterlijk woensdag 30 januari per email weten of je de reservering voor de Scholingsvouchers toegekend krijgt!
Nogmaals, dit hangt alleen af of je organisatie afdraagt aan SFU.

Het op naam zette n (het aanvragen voor een uitzendkracht) kan vanaf 11 februari.

In verband met onze naamswijziging van STOOF naar DOORZAAM wordt per 1 februari ook de STOOF-opleidingsportal omgedoopt naar DOORZAAM .
 
Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden , zowel over het reserveren, toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. 

Kick-off bijeenkomst 'Duurzame Uitzendkracht'!

Dinsdag 15 januari aanstaande organiseert STOOF een kick-off bijeenkomst voor een nieuwe groep van ‘de Duurzame Uitzendkracht’. We leggen uit wat ons project 'Duurzame Uitzendkracht' inhoudt en wat de tijdsbesteding en planning is.

De bijeenkomst is geschikt voor als je al deelneemt aan het project en meer informatie wilt of als je nog twijfelt om mee te doen. We overtuigen je graag.

De meeste uitzendorganisaties zijn zich wel bewust van het belang om wat aan de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht te doen, maar hier concreet invulling aan geven blijft moeilijk. Deelnemen aan het project 'De Duurzame Uitzendkracht' is hier een antwoord op!

Intercedenten worden opgeleid tot DI specialist uitzendbranche. Zij leren o.a. hoe zij uitzendkrachten kunnen enthousiasmeren om aan de slag te gaan met hun duurzame inzetbaarheid. Ook is het streven om de inlener hierbij te betrekken.

Kom op 15 januari 2019 van 11.00-13.00 uur naar STOOF te Lijnden en doe mee!

Meer informatie over dit project?
-           Flyer Duurzame Uitzendkracht

Interesse? Meld u dan nu aan of mail voor meer informatie naar info@stoof-online.nl .
Op ons  Youtube  -kanaal kun je verschillende video's bekijken.
Deze maand brengen we graag de volgende video's onder de aandacht.
1) Nieuwjaarswens Adriana Stel, directeur DOORZAAM
2) Project 'Fit voor Flex', mede mogelijk gemaakt door ESF