Banner STAHL NV
          
6036: Hét lichtgewicht LED armatuur

Stap nu over van conventioneel naar LED!

 

Dit zeer robuuste ATEX armatuur kan heel wat schokken en trillingen weerstaan.
De buisvormige LED lamp is innovatief ontworpen om fluorescerende 2x36 Watt lampen (de zogeheten TL-lamp) te vervangen. Mede door het zeer lage energieverbruik, de indrukwekkende levensduur gecombineerd met zijn robuustheid waardoor hij voor vele zware industriële omgevingen geschikt is waaronder aardolie, maken deze ATEX LED lamp tot een geweldig technologisch product. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze lamp makkelijk schoon te houden is.
De 6036 heeft een lage inschakelstroom waardoor niet altijd de zekeringsautomaten van een lichtinstalltie vervangen of uitgebreid hoeven te worden, bij vervanging van conventioneel naar LED.
 

Naast onze 6036 LED serie heeft Stahl ook een lineaire verlichting met LED. Een voorbeeld is  onze EXLUX 6002-serie. Deze armaturen zijn zeer geschikt voor algemene verlichting voor binnen en buitenruimtes. Net als de 6036 serie is ook de 6002 serie zeer onderhoudsvriendelijk.
    

Lees verder                          Vraag demo aan                       Vraag offerte op 

ATEX Congres

Stahl was dit jaar een premium standhouder op het ATEX congres. Stahl doet alweer enkele jaren mee aan het ATEX congres. Tijdens het congres werden er diverse workshops en plenaire sessies gehouden. Ook Stahl heeft een informatieve workshop gegeven over de "Nieuwe installatierichtlijn voor explosieveilige omgevingen" die druk bezocht werd. Een tweede workshop over de "ATEX 114" werd gegeven samen met Nathan Kuper van het ministerie I-SZW Inspectie Wetgeving en Handhaving.

Heeft u onze presentaties gemist, en wilt u graag meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Neemt u dan contact met ons op.

 

De opkomst was dit jaar weer hoger dan vorig jaar. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het ATEX congres een steeds bekendere naam krijgt, er is te zien dat er simpelweg een groeiende behoefte is naar informatie over hoe men het beste overweg kan met de continue zoektocht naar een veilige installatie/werkplek.

 


Ook volgend jaar zal Stahl weer mee doen aan het grote ATEX congres.

De installatierichtlijn 60079-14 verandert, wat nu?

NEN-EN-IEC 60079-14:2014 is de nieuwe installatienorm voor elektrische materialen in explosiegevaarlijke omgevingen.

Deze norm is voor u van belang als eindgebruiker, installateur, ontwerper of inspecteur.

 

Eén van de grootste veranderingen betreft het hoofdstuk over 'kabel invoer systemen'. Het keuzeschema, om de juiste Ex-d wartel te selecteren, is komen te vervallen, waardoor de installateur bij de keuze van Ex-d watels meer rekening moet houden met de eigenschappen van de kabel.

 

Lees verder                    Vraag demo aan                 Vraag offerte op


 

Bezoek Stahl op de beurs
In het laatste kwartaal van 2015 is Stahl aanwezig op diverse beurzen.  

 

Tijdens de Safety Security in Amsterdam, van 22 tot en met 24 september, kunt u ons vinden op standnummer 08.207. Stahl laat hier de nieuwste productontwikkelingen zien op het gebied van signalering in explosiegevaarlijke gebieden.


Wilt u meer informatie over deze beurs? klik dan hier. 

13 en 14 oktober staat Stahl op de Offshore Energy in Amsterdam. Bezoek ons op standnummer 11.092, in hal 11. 
De focus zal gelegd worden op explosieveiligheid in combinatie met containerized solutions. Wij demonstreren hier onze democontainer om te laten zien dat wij naast ons brede assortiment aan explosieveilige producten ook (custom made) container systeemoplossingen kunnen bieden.
 

Wilt u meer informatie over deze beurs? Klik dan hier.
 
 
 
Van 3 tot en met 6 november staat Stahl op de Europort in Rotterdam.
U vindt ons in hal 6 op standnummer 6113. De focus zal gelegd worden op de oplossingen die wij kunnen bieden in de maritime industrie.

Klik  hier  voor meer informatie over deze beurs.   

 

Condensed Catalogus / Ex-magazine

 

Onze nieuwe verfrissende Condensed Catalus is uit! Een overzicht van de meest gangbare STAHL producten in één catalogus verzameld.  

 

Heeft u nog geen exemplaar ontvangen?
Vraag dan nu de catalogus bij ons aan!

JA, ik ontvang graag de Condensed Catalogus 
 

 

Naast de nieuwe Condensed Catalogus is ook het Ex-magazine weer uit. 

Dit magazine geeft informatie over explosieveilige onderwerpen en de laatste innovatieve producten van Electromach die al meer dan 40 jaar marktleider is op het gebied van explosieveiligheid in tal van industrieën zoals de olie- en gas industrie, maritieme industrie en petrochemie.

Heeft u nog geen exemplaar ontvangen?
Vraag dan nu de catalogus bij ons aan!

JA, ik ontvang graag het Ex-magazine

 

STAHL N.V.

St.-Gillislaan 6, bus 3

9200 Dendermonder
(Sint-Gillis)

T: +32 (052) 211351

E: info@stahl.be

Iwww.stahl.be

View our profile on LinkedIn