Nieuwsbrief juni
Ontwikkelgesprek
Je uitzendkrachten meer werkgeluk laten ervaren? Meer werkgeluk betekent vaak een betere werkprestatie en zorgt ervoor dat de uitzendkracht meer ruimte voelt om zich te ontwikkelen. 
 
Maar hoe breng je dit ter sprake in je gesprekken met je uitzendkracht? Welke tools kun je inzetten?
 
Daarvoor bieden wij een 3-daagse online training aan met een korte en intensieve leerlijn. Je leert de thema’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid te integreren in je gesprekken met de uitzendkracht. 
 
Data van de sessies:
-    Dinsdag 15 juni van 09.00 - 11.00 uur.
-    Dinsdag 29 juni van 09.00 - 11.00 uur.
-    Dinsdag 6 juli van 09.00 - 11.00 uur.
 
Aanmelden
Kijk snel op onze website voor meer informatie. Omdat het een korte en intensieve online training is, bieden we beperkt plek aan. Dus meld je meteen aan om verzekerd te zijn van je plek. 
Arbeidsmarktscan
Wij zetten de 🔎 Arbeidsmarktscan 🔎gratis in als instrument voor uitzendkrachten om inzicht te krijgen in hun duurzame inzetbaarheid.

Door het invullen van de arbeidsmarktscan wordt op een onderbouwde en objectieve manier de huidige positie op de arbeidsmarkt vastgesteld. Ook wordt er een uitspraak gedaan over de verwachte kans op werk per regio en de arbeidskans over 5 jaar.

Om in aanmerking te komen voor deze gratis arbeidsmarktscan, moet een uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen:
  • De uitzendkracht is werkzaam in Fase A/B | Fase 1-2-3
  • De uitzendkracht is werkzaam bij een klein- of middelgroot uitzendbureau (maximaal 250 vaste medewerkers)

Heb je interesse in de arbeidsmarktscan? Uitzendkrachten kunnen zelf een email naar info@doorzaam.nl sturen. Je kunt dit ook voor je uitzendkracht doen. Let dan op dat je het email adres van de uitzendkracht doorgeeft.
Minder stress meer energie
Uitzendkrachten die afgelopen jaar deelnamen aan het traject Minder stress, Meer energie zijn aantoonbaar vitaler en positiever. In zes weken tijd is het energieniveau van de deelnemers op basis van sensorisch gemeten data met bijna 30% gestegen!

Significante verbeteringen die ervoor zorgen dat deelnemers veerkrachtiger, vitaler en energieker zijn geworden. Een winst voor de deelnemers zelf, maar ook zeker voor de deelnemende uitzendorganisaties en opdrachtgevers.

Dit traject is een samenwerking tussen DOORZAAM en Lesstress.

Wil jij jouw uitzendkracht hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Sandra Berenpas.
DOORZAAM congres 24 september,
zet het in je agenda
Na twee keer ons congres verplaatst te hebben door de welbekende maatregelen, gaan we er van uit dat dit jaar ons congres door kan gaan. We organiseren het congres op vrijdag 24 september.

Zet je het alvast in je agenda? Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
En verder...

Column van Adriana Stel gemist? Je vindt deze terug op onze website.

Budgetcoaching voor uitzendkrachten werpt vruchten af. Uitzendkrachten aanmelden kan nog!

Via het actieprogramma TelmeemetTaal kun je tot eind juni subsidie aanvragen voor je uitzendkrachten om laaggeletterheid te verminderen. Er is deze ronde ruim drie miljoen euro beschikbaar. Heb jij de subsidie al aangevraagd?

Tools voor werknemers. In onze Financieel Fit kalender in samenwerking met de ABU en NBBU vind je in de maand juni handige links om naar te verwijzen wanneer er sprake is van (problematische) schuld bij uitzendkrachten.

Flexevent 10 juni Flexbureau 4.0 - ben je er klaar voor? Adriana Stel is een van de sprekers tijdens dit event: "Alleen vraag en aanbod samenbrengen is niet meer voldoende!"