Maatregelen t.b.v. coronacrisis
Onder de aandacht
Van werk naar werk vouchers

Veel uitzendkrachten zijn hun baan verloren vanwege de coronacrisis.

DOORZAAM heeft als doel uitzendkrachten voor de korte en lange termijn duurzaam inzetbaar te houden in een flexibele of vaste arbeidsrelatie.

Wij zijn van mening dat in deze bijzondere situatie we ook iets moeten doen voor de uitzendkrachten die door de coronacrisis werkloos zijn geworden.

Wij stellen Van werk naar werk vouchers ter waarde van €500 beschikbaar.
Deze vouchers zijn voor uitzendkrachten die door de coronacrisis zonder werk zijn gekomen en de voucher kan ingezet worden voor een cursus, training maar ook voor training on the job, inwerkperiode of on-boarding bij de opdrachtgever of reguliere werkgever.

"Samen komen we verder."
Adriana Stel, directeur DOORZAAM
Facturen aan DOORZAAM
Om jullie te ondersteunen tijdens de coronacrisis gaan wij zo snel mogelijk de betalingen doen. Zorg ervoor dat jullie zo spoedig mogelijk de verzilveringen indienen en maak de dossiers compleet in de vergoedingenportal.

Verder hebben wij besloten dat het voor uitzendorganisaties mogelijk is dat de rekening t.b.v. de trajecten Alles-in-1 voor uitzendkrachten, de scholingsvouchers en de  Van werk naar werk vouchers direct aan DOORZAAM gefactureerd kunnen worden. Indien door jullie gewenst uiteraard.

Let op! De bedragen respectievelijk €2500 en €500 zijn dan inclusief BTW.

De gevolgen van de coronacrisis op de trajecten
We zijn allemaal ernstig getroffen door de coronacrisis. Uitzendkrachten die hun werk verloren en jullie door alle ingetrokken opdrachten. Wij hebben maatregelen kunnen nemen, om jullie in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen wat betreft de trajecten en diensten.

Blijf veilig en gezond allemaal!