Favicon41
Logo4
Home to Roost combi
Deel 2 Nieuwigheden  januari 2013 !
Na de regen komen er toffe zaken !
Hallo ,
Het regent en de wind waait fel, niets beter dan lekker binnen onze hobby beoefenen !
Omdat we teveel nieuwigheden hadden, kregen we niet alles gepubliceerd in ��n nieuwsbrief. Daarmee krijgt U nu deel twee te lezen.
Onze Mystery cursussen hebben altijd succes. Al zeer snel waren ze alle twee al volzet ! Maar geen nood, wilt U hem nog steeds volgen ? Laat U dan op de wachtlijst zetten (geheel vrijblij-vend), bij voldoende aantal volgt er een nieuwe! De datum wordt dan later medegedeeld en dan kunt U nog steeds kiezen of U kunt komen. Heeft U nog stof liggen waarmee U niet direct iets mee gaat doen ? Dan is de Mystery 2 op 20 april de oplossing ! Alle stofjes (minimum lengte van de stof is 55cm) worden verbruikt, motief speelt geen rol. Raar h� ? Dit is een handwerk les, dus iedereen kan het !
Heeft U de muis al gevonden ? Blijkbaar is het moeilijker dan we gedacht hadden. Op het einde van deze nieuwsbrief krijgt U meer uitleg hoe U gemakkelijk de muis kunt vinden !
We wensen U veel leesplezier toe,

Christel, Marcel en Charlotte
Home to Roost
Heeft U het paneel, de boordstof en het stofje gezien? Dit is de nieuwe stoffencol-lectie van Whimsicals ! Om de 10e verjaardag te herdenken van Red Rooster Fabrics, heeft Terri Degenkolb deze grillige, haan-thema stoffencollectie ontworpen. Haar warme kleurenpalet handtekening accentueert perfect het concept en stijl van de stoffen. Het thematische paneel is voorzien van een groot rechthoekig hoofdblok dat wordt omringd door vier vierkante blokken. Het kan gemakkelijk worden gebruikt voor meerdere projecten. Overweeg het gebruik van de grote blokken als het centrum van een quilt, het bouwen rond het centrum met patchwork blokken, en met behulp van de vier kleinere blokken in elke hoek.   Bezoek onze website om alle stoffen te zien van deze collectie.

Home to Roost boek
Boek Home to Roost WH323
midden februari pas leverbaar.

Valdani quiltgaren combi
Valdani overloop garens.
Wist U dat Valdani naast de gebruikelijke 8- en 12 bolletjes ook heel mooi overloop garens heeft ? Deze Valdani quiltgarens "maken de quilt" ! Een bobijn is 50wt en heeft 500meter lengte. de prijs per stuk is €9,60.
Wist U ook dat alle kleuren van Valdani kleurvast zijn ? Ideaal om te quilten, naaien, borduren en meer. Geschikt voor zowel met de hand als met de machine.

We hebben 36 verschillende kleuren in stock, voor ieder wat wils.
Nieuwe Primitive Quilts & Projects
PQ&P1-13
Het nieuwe Primitive Quilts & Projects tijdschrift, editie Spring 2013 (lente) is gearriveerd ! Gisteren geleverd, vandaag al  in de nieuwsbrief.
17 Te maken projecten staan erin.
   - cozy quilts from scraps
   - quick & easy table mats
   - mini hexagon masterpiece
   - folk art medaillon quilt.

Het verschijnt 4x per jaar gelijk de seizoenen.
Het ideale tijdschrift voor de primitive quilter, rug hooker en stitchery.


Ontdek ze allemaal op onze website !
Quiltmania heeft een nieuwe Mystery quilt
Myst Reiko 1
Na de succesvolle Mystery quilt van Yoko Saito start Quiltmania nu met een nieuwe Mystery Quilt. Ditmaal van een ander Japanse artiest, Reiko Kato. De quilt bestaat uit 6 blokken, dus elke 2 maand krijgt U een nieuwe blok. Zoals U kunt zien op de afbeelding (=1e blok) zijn de poppetjes (Sun Bonnets) het onderwerp van de hele quilt. De uitleg is zowel in het nederlands, frans of engels. Wilt U hem ook maken ? Laat het ons snel weten.

Nieuw interessant boek
Fabric Flowers
Indygo Junction's fabric flowers is een nieuw boek waarmee U toffe mode accessoires kunt maken.
Met tal van materialen zoals vilt, wol, stof, jeans en cravatten kunt U deze bloemen maken.
Zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

AB12302        €32,20Nieuwe Daylight lamp
Foldi black
Met de draagbare Daylight LED Foldi lamp beschikt U over 30 helder daglicht LEDS's die U een comfortabel full-spectrum daglicht geven wat goed is voor de ogen en de verblinding verminderen die bijdraagt tot het verminderen van vermoeide ogen, hoofdpijn en rode ogen. Het daglicht licht van deze lamp verhoogt aanzienlijk het contrast en helpt om het lezen een stuk gemakkelijker te maken. Met de Foldi krijgt U tot 8uur helder wit licht op batterijen en onbeperkte macht met behulp van de USB-aansluiting op uw laptop, waardoor het de ideale craft-, bureau-, of reislamp is. Met zijn slanke design en vloeiende lijnen is de Foldi lamp de beste draagbare design lamp op de markt.
Werkt op 3 x AA batterijen, inbegrepen in de doos.
1,6m USB kabel inbegrepen.
Elec. adapter afzonderlijk verkrijgbaar.
Mooi opgeborgen in fluwelen zakje.


Bestaat zowel in het zwart als in het wit !
Heeft U de muis reeds gevonden ?
In onze vorige nieuwsbrief kon U een tijdschrift winnen. U hoeft enkel de muis te zoeken. Nogal wat klanten zoeken heel onze site af op zoek naar de muis, maar de oplossing is veel eenvoudiger ! Op onze vorige nieuwsbrief staan 7 linken naar onze website (bv. "ontdek ze allemaal op onze website"). Klik op deze 7 linken en  enkel op de eerste pagina van deze 7 linken bevindt er zich ergens een muis!!
U kan nog steeds deelnemen aan deze wedstrijd tot 14 februari!


Denkt U foutief geantwoord te hebben ? We gunnen U nogmaals ��n poging !


Facebook   Twitter   LinkedIn   Pinterest

Copyright � 2013. All Rights Reserved.