Noutăți EaSI. Fonduri europene dedicate ocupării și inovării sociale

Ianuarie 2023 | Newsletter #1

Două apeluri de proiecte deschise pentru ocuparea tinerilor NEETs

Două linii de finanțare dedicate ocupării și incluziunii pe piața muncii a tinerilor sunt deschise în această perioadă în cadrul componentei EaSI (Employment and Social Innovation - Ocuparea forței de muncă și inovare socială) a Fondului Social European Plus (FSE+).

Detalii

Sesiune de informare privind apelul de proiecte ALMA (Aim-Learn-Master-Achieve)

European Social Fund Agency (ESFA) din Lituania, în calitate de entitate selectată de Comisia Europeană pentru implementarea inițiativei FSE Inovare Socială+, organizează marți, 31 ianuarie 2023, o sesiune de informare online cu privire la apelul ALMA (Aim-Learn-Master-Achieve).

Detalii

Ne bucurăm să vă avem alături!

La finalul lunii august 2022, vă anunțam faptul că vom lansa o platformă de informare dedicată celor 762 de milioane de euro de la Comisia Europeană disponibile în perioada 2021-2027 pentru proiecte legate de ocuparea forței de muncă și inovare socială.


Ați primit acest newsletter pentru că ați optat să fiți la curent cu aceste oportunități.


În acest moment sunt deschise două apeluri de proiecte, ambele cu focus pe tinerii NEETs (regăsiți detalii în secțiunile alăturate), însă noi apeluri de proiecte sunt în pregătire.


Vom reveni cu detalii și vă muțumim că ați ales să faceți parte din această comunitate!

Know-how

Documente și ghiduri pe tema inovării sociale


Vă invităm să descoperiți cele trei ghiduri dedicate scalării, experimentării și bunelor practici din domeniul inovării sociale, publicate de Comisia Europeană.

Detalii