Razvoj psolovnog softvera i umrezavanje poslovnih porcesa

Razvoj poslovnog softwera, izgradnja inteligentnih baza podataka, umrezavanje poslovnih porcesa, unaprijedjenje poslovanja, prosirenje obujma poslovanja.

Software za financijsko knjigovodstvo, za sve vrste trgovanja i prodaja, obracuni plaća, evidenciju i obračun
dugotrajne imovine, izrada specijaliziranih poslovnih modula prema mjeri i zelji.
Automatski export podataka o artiklima za internet trgovanje
Kako prosiriti prodaju te pronaći i privući vise zadovoljnih klijenata! Ozujak, 2010
Postovani poslovni partneri i korisnici informacijskih sistema,

Jedan od nacina kako privuci sto vise kupaca te im se jos vise pribliziti je i ON LINE , non stop azurna , INTERNET TRGOVINA (Web shop) .
U poslovnom softveru SPIR, Trgovinsko poslovanje, razvili smo tehnologiju za automatsko azuriranje trgovackih podataka o artiklima koje prodajete
direktno na INTERNETU i vasoj Web trgovini. U suradnji sa tvrtkom za web dizajn, nudimo Vam mogucnost izrade najsofiscitiranije WEB trgovine, koja Vam moze, nacinom izrade, privuci, mnostvo zadovoljnih novih kupaca, jer je trenutno samo u Republici Hrvatskoj preko milijun korisnika interneta.

Uz ustede u poslovanju, koje mozete ostvariti informacijskim poslovnim sistemom SPIR-Astrum, ovom funkcionalnoscu (Web shop) zasigurno mozete k sebi
privuci jos vise vasih kupaca ili klijenata.

Pogledajte dolje, nize, dva primjera, izradjena u Astrumu, u suradnji sa web tvrtkom.

Poslovni softvare SPIR-Astrum, jedinstvenom tehnologijom, omogucuje sigurno i pouzdano, umrezavanje vasih poslovnih procesa po svim udaljenim poslovnicama, te na taj nacin donosenja brzih, tocnih i najkvalitetnijih poslovnih odluka.

Za sve informacije mozete se obratiti na kontakte :
atel-mob: 385(0)98267067
atel-fix: 385(0)42816002
afax: 385(0)42300004
informacije o proizvodima i uslugama : www.astrum.hr


Srdacan pozdrav,

Damir Klaric, projektant poslovnih inf. sistema

Astrum d.o.o.
A.Senoe 27, Sigetec
42230 Ludbreg, Croatia
KAKO PRIVUCI VISE KUPACA
Web Shop Krkovic d.o.o.
Web Shop Max glazbala
Program Ekspedit
EXPORT ZA WEB - ROBA SIROKE POTROSNJE
Kliknite na link
http://www.krkovic.hr
Pogledajte primjere web trgovina sa podacima iz poslovnog sistema Astrum - Trgovinsko poslovanje :

Krković d.o.o.
Vlade Priscana 2, 10290 Zapresić
013313608, gosp. Vlado Bilić

Maloprodaja robe siroke potrosnje, specijalizacija za male kvartovske dućane
http://www.krkovic.hr/

Prodavaona Krković d.o.o., je lanac maloprodaja sa osam prodajnih mjesta u Zagrebu i hrvatskom Zagorju. Za poslovanje se koristi poslovni software Astrum SPIR, te sinhronizacijska tehnologija ON line prijenosa svih trgovačkih podataka. Korisnik, odmah, kod sebe u centrali ima i vidi sve podatke sa svih prodajnih mjesta o prodaji, zalihama, potrebama.

Rezultat je dinamična WEB trgovina iz koje mnostvo korisnika iz Zagreba i okolice naručuju artikle koji im se isti dan dopremaju. Plaćanje je omogućeno, odmah prilikom preuzimanja robe, putem svih mogućih kartica, gotovinski ili putem računa, bezićnim dlanovnicima. Krajnji rezultat je veliki broj povečanja kupaca u samim trgovinama kao i veliki broj on line kupaca koji nemaju vremena odlaziti do trgovina. Mala trgovina postala je velika.

Vise informacija potrazite na www.astrum.hr
ON LINE PRODAJA GLAZBALA
Web shop Max glazbala
Max glazbala d.o.o.
Novodvorska 7, Klanjec 49290
049550063 , gosp. Sandi Spoljar

Veleprodaja i maloprodaja glazbenih instrumenata, lanac trgovina
http://www.musicmax.hr/


Poduzeće Max glazbala je uvozno i izvozno poduzeće svega sto je vezano uz muziku i instrumente. Firma posluje na 3 lokacije, tri grada u Republici Hrvatskoj.
Astrumova aplikacija exporta za WEB SHOP , automatski priprema najkvalitetnije podatke sa svih lokacija za prodaju putem INTERNETA za web shop MAX GLAZBALA.
Poduzeće Max glazbala d.o.o. robu doprema kombinirano, vlastitim prijevozom ili isporukom nekih od dostavnih servisa koji rade ne teritoriju R.Hrvatske.

Zajedničko za oba poduzeća je to da su postala vidljiva i prepoznatljivijia sa svojom ORIGINALNOM ponudom, veoma velikom broju novih kupaca, kojih je potencijalno preko 1 milijun, te koji su ih pronasli i uočili na internetu.
Za sve informacije i izvedbu obratite se na kontakte www.astrum.hr , Damir Klarić
PRIKUPLJENJE NARUDZBI I ISPORUKE DOSTAVOM
IS EKSPEDIT. Kliknite na sliku za vise informacija.
Kako bi prikupljanje i otprema narudzbi i narucenih artikala naruciocima bila sto tocnija i preglednija, sigurna i pouzdana , za te potrebe razvili smo program kojem je glavna funkcija evidencija o narudzbama, kreiranje i pracenja isporuka, evidencija placanja o svim mogucih vrsta naplata (krediti, kartice, gotovina, e-placanje itd). Program je objedinjen sa financijskim knjigovodstvom i robnim knjigovodstvom , sa automatskim prijenosima i knjizenjima.
O, korisnim funkcijama u ovom programu biti ce rijeci u jednom od iducih news lettera iz Astruma.

Link na opis programa je : http://www.astrum.hr/tv_prodaja_program.html
Za sve informacije oko nacina izvedbe za web shop i poslovnog informacijskog sistema ili same izvedbe javite se na nase kontaktne informacije u Astrum d.o.o.
atel-mob: 385(0)98267067
atel-fix: 385(0)42816002
afax: 385(0)42300004
informacije o proizvodima i uslugama : www.astrum.hr
Srdacno,
Damir Klaric
Astrum d.o.o.
Ustedite
25%
Ukoliko vas interesira uvodjenje poslovnog softvera Astrum - SPIR, za prva 3 nova korisnika, koji do 31.6.2010 ugovore izradu i implementaciju omogucitti cemo cijenu sa 25% popusta na koncnu cijenu.
Ponuda vrijedi do: 31.6.2010