K E S Ä - ihanaa että olet pian täällä! Joogiystävämme ihanaa että sinäkin olet osa yhteisöämme. Kesän tuntiaikataulu julkaistaan 15.5. varausjärjestelmässämme. Hyvinvoinnin kesästä pääset nauttimaan ehdottomasti helpoiten kesäkortilla, johon saat nyt myös OMline-videokirjaston koko kesän ajaksi käyttöösi! Kuten lisäksi kaikkiin kausi- ja kuukausikortteihimme - sekä uusiin että käytössä oleviin. Ota yhteyttä aktivoidaksesi OMline videokirjaston käytön! Kaikki korttimme käyvät myös Live Stream-tuntien varaamiseen ja maksuun.

J O O G A K O R T T I S I jäädytysmahdollisuus 90 päivän ajaksi yhdellä kausikortin jäädytysmaksulla (10€) päättyy - sen saat käyttöösi ottamalla yhteyttä viimeistään 13.5.2020 tai tästä. Avaamme hiljalleen toimintaamme, lue lisää korttiehdoista täältä .

Aurinkotervehdyksin,
S O I T A

Poikkeusaikana puhelinpalvelua saat parhaiten arkisin klo 15-20 ja viikonloppuisin klo 12-16 Helsingin toimipisteen ollessa avoinna. Voit myös lähettää tekstiviestillä soittopyynnön ja soitamme sinulle takaisin.
p. 0400 1111 01
S Ä H K Ö P O S T I

Laita meille postia om@yoganordic.fi
vastaamme yleensä 24h aikana - muistathan tarkistaa myös roska- ja mainospostin.
Verkkokaupan asioissa yogishop@yoganordic.fi
V I E S T I

Vastaamme viesteihisi myös muissa kanavissa, kuten Facebookin messengerissa. Ota ensisijaisesti kuitenkin yhteyttä soittamalla tai maililla.