Gelukkig nieuwjaar!
Terugblik 2019 en doorkijk 2020
Het jaar 2019 ligt net achter ons en 2020 is een nog onbeschreven blad. Een mooi moment om even terug te kijken op 2019. Wat hebben we samen met jullie bereikt? En waar zetten we dit jaar op in? Het stimuleren van de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht blijft ook in 2020 onze topprioriteit. 

Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier werk kan doen en kan blijven doen. In 2019 hebben we mede dankzij samenwerking met jou maar liefst 6000 uitzendkrachten mogen helpen om hun duurzame inzetbaarheid te stimuleren!

Een aantal cijfers ter inspiratie
Aan het traject Duurzame Uitzendkracht deden zo'n 145 uitzendmedewerkers verspreid over 17 uitzendorganisaties mee.

Maar liefst 1256 uitzendkrachten deden mee aan het traject Alles-in-1!
Er is nog ruimte voor komend jaar, kijk eens naar dit document en laat je inspireren.

We hebben maar liefst 4173 Scholingsvouchers uitgegeven en 417 mentorvergoedingen uitgekeerd.

Aan de app Diversiteit Loont Challenge doet het indrukwekkende aantal van 43 organisaties mee.

In het tweede kwartaal 2020 zullen wij een sociaal jaarverslag delen met meer cijfers.

Beter zichtbaar
Last but not least hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan onze corporate identity omdat DOORZAAM een nieuwe naam in de uitzendbranche is. Zo lanceerden we onze nieuwe website op 1 februari, heeft onze maandelijkse nieuwsbrief een nieuwe look gekregen, weten jullie ons steeds meer via LinkedIn te vinden en hebben we vier animaties gemaakt om kort en duidelijk in beeld te brengen wie we zijn en wat we nou precies doen.

-       onze koers;
-       traject Duurzame Uitzendkracht;
-       traject Alles-in-1 uitleg voor uitzendkracht;
-       traject Alles-in-1 uitleg voor de uitzendmedewerker.

Door al deze kanalen werd DOORZAAM meer en beter zichtbaar in de markt. Iets waar we enorm trots op zijn. We kijken uit naar onze verdere samenwerking in de komende jaren!

We kijken met gepaste trots terug op 2019. Trots op onze samenwerkingen. Trots op het aantal uitzendkrachten die we met zijn allen hebben mogen helpen en mogen gaan helpen in het nieuwe jaar. Op naar een mooie samenwerking in 2020!

Wat ga jij doen voor jouw uitzendkracht?