Hei oletko jo kokeillut ilmajoogaa? Mikä ihanampi tapa aloittaa kuin pehmeän lempeä Air Jooga Smooth upeiden äänimaailmoiden siivittämänä. Erikoistunti sopii myös kokeneille ilmajoogeille, joille on tarjolla lisäksi Katjan Frequent Flyer 120min syventävät tunnit la-aamuissa.

Syksyn aikataulu tuo mukanaan useita erikoispitkiä 120min tunteja, joita voit varata ja käyttää kausi-/kuukausikortillasi rajattomasti. Kertakortilla pääset osallistumaan myös 120min tunnille +5€ lisämaksulla per kerta. Muistathan aina varata käyntisi ja peruuttaa ajoissa (vähintään 4h ennen) jos et pääsekään paikalle.

Lämpöä syksyysi tuoden,
RESTORATIVE
WORKSHOP 2,5h
La 10.10. rauhoitetaan hermostoa ja vapautetaan kehon jännitteitä. Workshopin aikana tehdään uudistava Relax and Renew sarja ja etsitään apua mm. univaikeuksiin sekä stressiin. Klikkaa kuvaa.
TULE TERVEENÄ
TUNNILLE
Syksyn flunssakausi on alkanut haastavan tilanteen ohella. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnille terveenä! Kunnioitat sekä omaa kehoasi että kanssajoogeja ja ohjaajiasi jäädessäsi kipeänä lepäämään.
TEKNIIKKA
KUNTOON
Suosittua Pilastesta Pekan johdolla nyt myös tekniikkaan syventyen! Alkeet & Tekniikka -tunnilla tunnilla tutustutaan hengitystekniikkaan, asentotekniikkaan ja työskenteleviin lihasryhmiin! Klikkaa kuvaa ja tule mukaan!