Over individuele purpose bij DELA en meer.. .
We hebben Chantal Grassère, P&O-adviseur bij DELA geïnterviewd over werkplezier en persoonlijke waarden bij DELA. Lees over hun Onboarding, de lerende organisatie en wat eigenlijk 'Lieve-kaartjes' zijn.

Verandering is een leerproces
Ben Tiggelaar had speciaal voor het HappinessBureau een masterclass over gedrag en gedragsverandering verzorgd. Voor ons reden te meer hem te interviewen over deze boeiende onderwerpen. Het interview is tevens als Podcast te beluisteren.
Advertentie
De bevlogen medewerkers van de toekomst
Bevlogenheid en Werkgeluk zijn geen knoppen waar u als HR-professional aan kan draaien. Het is een samenspel van factoren, waarin HR de cruciale rol speelt. Wat drijft de bevlogen medewerker van de toekomst? Wat is er voor nodig om werkgeluk te ervaren? En welke invloed hebben de toekomstige ontwikkelingen?
 
Laat u op 12 december 2019 inspireren door topsprekers als o.a. drs. Judith Manshanden en Karim Benammar. U krijgt zowel wetenschappelijk als praktisch inzicht in het effect van betrokkenheid en praktische handvatten om het ‘engagement’ van medewerkers te vergroten.  Meld u nu aan!
 
€50 korting voor de lezers van deze nieuwsbrief. Gebruik kortingscode:  HPBBHR2019  
Waar is het HappinessBureau?
Op 10 december spreekt Heleen Mes van het HappinessBureau op het congres HR Trending Topics over de trends in Employee Experience in 2020.

Heleen Mes en Lucas Swennen verzorgen op 11 november workshops tijdens het Werkplezier XL-event van het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg.
Opleiding of workshop in 2020 volgen? Reserveer en betaal nu!
Heb je je oog laten vallen op een van de opleidingen of workshops van het HappinessBureau? En wil je die in 2020 volgen, maar nu alvast betalen? Dat kan. Mail ons over je keuze en we maken het snel rond. Hetzelfde geldt ook voor het uitvoeren van een meting naar werkgeluk in je organisatie.

Het HappinessBureau biedt overigens een nieuwe workshop aan: Met jouw talent je werkgeluk vergroten. Leer hoe je jouw talenten kunt verzilveren.
Volg ons gerust: