'Met een kleiner budget ben je veel creatiever'
Het HappinessBureau verzorgde in 2017 in Suriname de opleiding Werkgelukdeskundige. Eline Verhek, directeur bij Alembo, volgde met drie collega's deze opleiding en ging vervolgens aan de slag met werkgeluk in haar organisatie.
Lees het interview of beluister de Podcast en leer van Alembo hoe je met weinig middelen veel kunt bereiken. Zie hoe Alembo omging met het faillissement van Intertoys, waar zij de klantenservice voor verzorgden. Waar klantervaring en medewerkers-ervaring elkaar raakten.

Naar het artikel .


De 10 Do's van werkgeluk
Gea Peper, oprichter van het HappinessBureau sprak op het event Happy People - Better Business. De titel van haar speech: Everybody happy? De 10 do's van werkgeluk . Hier vind je een artikel en interview met Gea over haar presentatie:

Aanbieding: Leergang Employee Experience voor € 500
Het HappinessBureau verzorgt voor de derde keer de vierdaagse leergang Employee Experience. Omdat we graag willen dat ook organisaties met een krapper budget deze leergang kunnen volgen, stellen we voor deze editie -die start op 24 mei- 1 plaats ter beschikking voor € 500 (ipv € 2495). Wil je hiervoor in aanmerking komen, meld je snel aan bij Heleen Mes , inclusief je motivatie.

Aanbieding
Employee Experience

Employee Experience 2019 | 21 mei 2019
Nog twee weken te gaan en dan organiseert PW. het event Employee Experience! Heeft u nog geen kaarten? Schrijf u snel in en stel nu uw eigen programma samen in de workshoprondes.
Stap in de schoenen van de medewerkers en redesign de hele Employee Journey. Laat u inspireren door de experts als Lucy Adams, Heleen Mes en vooruitstrevende bedrijven.
 
Profiteer van korting! Als nieuwsbrieflezer van HPBB ontvangt u  €100 korting  met kortingscode:  HPBBEXPERIENCE  en zelfs op de VIP kaarten met kortingscode: VIPHPBBEXPERIENCE


Laatste kaarten nu beschikbaar:  https://employee-experience.pwnet.nl/
A happy workplace: Innocent Drinks
Tim Dorsett was de uitsmijter en hoogst gewaardeerde presentatie van het Happy People - Better Business event. De event- en communicatiemanager van Innocent Drinks nam de deelnemers met zijn Britse humor mee in hoe zij inhoud geven aan hun doel: medewerkers helpen beter te werken en blijer naar huis te gaan. Lees hier het artikel over zijn inspirerende presentatie en beluister het interview dat we met hem hielden.
Marlies Bloemen schreef speciaal voor de opening van het Happy People - Better Business event 2019 het vermakelijke nummer Ontslagbrief 2.0. Enjoy!