Utgave # 09 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
Server Nybakt Brød i Brødkurv
I en travel hverdag kan det bli langt mellom familiefrokostene. Noen klarer det hver helg, mens andre er mer begrenset til ferier eller hytteturer. Uansett hvor ofte det er, så er det hyggelig å dekke på et ordentlig frokostbord med ferskt brød og godt pålegg.

En naturlig deltager på frokostbordet er brødkurven. Her kan man legge frem oppskårne brødskiver, knekkebrød og ovnsbakte rundstykker. Brødkurver finnes i en rekke ulike utgaver. Velg mellom ulike design og ulike farger slik at du finner en som passer deg og ditt frokostbord.

Brødkurver finnes i flettet tre, stoff og tekstiler eller i stål. Enkelte av brødkurvene har gjerne også en tøypose som gjør de mer myke i uttrykket.
Oversikt Brødkurver
I vår oversikt over brødkurver finner du flere pene valg. Her har du brødkurver fra Stelton, Lene Bjerre, Menu og Alessi.

Brødkurvene er i stål, stoff og i tre. En brødkurv skal være med å pynte opp bordet under frokosten, eller under en lunsj ute i hagen.

Brødkurven skal samtidig være praktisk og kunne dekke de behovene man har for å presentere brødet til måltidet på en god måte.

Stelton Embrace Brødkurv
Stelton Embrace brødkurv er en flott designet brødkurv utviklet av designbyrået Halskov & Dalsgaard.

Brødkurven er laget i rustfritt stål formet i organiske former. Brødkurven inneholder og en flott brødpose i bomull.

Fyll brødkurven med oppskårne brødskiver eller ny-oppvarmede rundstykker og du har et godt utgangspunkt for en god frokost.

Brødpose fra Stelton
Brødposen er laget i organisk bomull godkjent for oppbevaring av mat og hjelper å holde rundstykker og små brød ferske når brødposen er lukket.

Brødposene er samtidig isolert med filt for å gjøre veggene mer solide. Brødposen fra Stelton har en magnetisk lukkemekanisme som sørger for at posen holder seg lukket.

Andre Steder på Nettet: