Maaliskuun lopussa minulle tulee täyteen kolme vuotta täällä St. Andrew’s-kirkon pastorina. Vuodet ovat vierineet nopeasti, mutteivät huomaamatta.

Työ on ollut haastavaa ja koen, että sillä on ollut Jumalan siunaus. Kiitos sinulle työni ja seurakunnan työn tukemisesta sekä taloudellisesti että rukouksin.

Vietämme sunnuntaina 8. maaliskuuta jälleen seurakuntamme vuosikokousta. Saamme yhdessä tarkastella mennyttä vuotta ja suunnata katsetta tulevaan. Toivon, että tulet paikalle!

Paaston alunajan Raamatun tekstit kertovat siitä, kuinka Jeesus kasteen saatuaan menee erämaahan neljäksikymmeneksi päiväksi.

Erämaalla on kristillisessä perinteessä kuvattu koettelemusten, etsimisen ja uudistumisen aikaa. Erämaa-ajat muuttavat ihmistä joko uskoa vahvistavasti tai heikentävästi.
Jeesus palasi erämaasta valmiina toteuttamaan vaativan tehtävänsä ihmiskunnan pelastajana.

Uskallan sanoa, että meidän seurakuntamme on menneinä vuosina elänyt omaa erämaa-aikaansa. Seurakunnan perustoimintoja on pidetty yllä, mutta siltä on puuttunut selkeä näky ja tunto Jumalan johdatuksesta.

Nyt meidän on tullut aika jättää erämaa taaksemme ja rohkeasti ja rukoillen tarttua niihin uusiin haasteisiin ja tehtäviin, joita Jumala eteemme asettaa.

Edessämme avautuu tie luvattuun maahan. Matkaan lähtö tarkoittaa sitä, että edessä on myös muutoksia. Me itse päätämme näemmekö ne mahdollisuuksina vai haluammeko pitää katseet kiinnitettynä menneeseen ja haikailla aikaa, joka ei enää palaa.

Toivon, että voimme kaikki yhdessä toiveikkain ja avoimin mielin lähteä tälle jännittävälle matkalle. Meidät on seurakuntana kutsuttu elinvoimaiseksi ja evankeliumia voimallisesti julistavaksi Jumalan työvälineeksi .

Sinua suuresti siunaten,
Pastor Mia