Syyskuun koittaessa suuntamme kohti syksyä ja tulevaa talvea. Samoin seurakuntamme toiminnassa suuntaamme kohti kiireistä talvisesonkia.Tulevaisuus on aina meille tuntematonta aikaa. Se sisältää paljon jos, ehkä, sitten sanoja, joissa on toivoa ja ripaus epävarmuutta.Niin on meidänkin tilanne kun suunnittelemme tulevaa sesonkia. Heraclitus on sanonut’’ ettei ihminen pysty ylittämään samaa jokea kahdesti’’. Eli tosiasia ettei elämässä ole muuta pysyvää kuin muutos, pitää meidänkin kohdalla paikkansa.

Muutoksen tuulet puhaltavat meitä vastaan ja niihin valmistautuminen on ollut valtuusto haasteena viimeajat. yhden ison haasteen tuo seurakunnalle Mikan Suomeen lähtö ja sen mukanaan tuomat järjestelyt.

Sesongin toiminnassa on mukana paljon jo tutuksi tulleita tapahtumia ja tietysti tarkoitus on aina kehittää uusia tapahtumia. Seurakunnan resurssit huomioiden yritämme saada toteutettua meidän visiota seurakunnasta. Meidän visio on ’ elävä seurakunta joka herättää mielenkiintoa yhteisössä’.
 
Olen erittäin iloinen seurakuntalaisten aktiivisesta osallistumisesta toimintaan ja lisääntyvästä kiinnostuksesta osallistua vapaaehtoisena toteuttamaan tapahtumia.
Jumala on antanut meille kaikille talentteja käyttöön ja haluaa että me käytämme niitä. Jeesus sanoo vertauksessa, ettei niitä ole tarkoitus pitää piilossa. Jos me annamme talenttimme Jumalan käyttöön, Hän on luvannut monistaa ne. Hyvän suosion saaneet lounaat ovat hyvä esimerkki tästä. Kuusi ihmistä on jo lähtenyt sponsoroimaan lounaita ja yhden lounaan raaka-aineet kustantavat keskimäärin 150 dollaria. Tällä summalla valmistettu lounas on tuottanut keskimäärin kolminkertaisen tuoton seurakunnalle. Näin Jumala toimii meidän talenttien kanssa.
 
Minulla on vahva luottamus Jumalan suunnitelmaan, joka hänellä on meidän seurakunnalle ja minulla on vahva usko seurakuntaamme sen toteuttamisessa. Jumalan armo ja rakkaus olkoon meidän yllämme kun palvelemme Häntä ja toinen toisiamme.