Niin ne päivät, viikot ja kuukaudet kuluvat. Tätä kirjoittaessani kirkko on ollut virallisesti kiinni 174 päivää ja nyt syyskuussa tulee puolivuotta täyteen. Tämän myötä seurakunta on menettänyt leijonan osan tuloistaan. Olin toivonut, että saisimme ihmisiä innostettua lahjoittamaan verkossa kuukausittain vaikka pienempiäkin summia, mutta jostain syystä näin ei ole käynyt.

Kirkon käyttämä PayPal on turvallinen ja helppo kanava lahjoittaa joko kertasummia tai tehdä joka kuukausi menevä suoraveloitus. Jos haluat osallistua kauttamme tehtävän evankeliumin levitystyön tukemiseen, niin jo kolmenkymmenen dollarin kuukausilahjoitus (1€ / 1$ päivässä) on meille suureksi avuksi. Löydät alla ohjeet käyttää PayPal-tiliämme. Voit toki myös tehdä tilisiirron, mutta Suomesta käsin tehtyihin siirtoihin tulee 7€ käsittelykulut Suomen päässä ja meidän maksettavaksemme jää vielä $19, joten mitään kovin pieniä summia ei tilisiirtoina kannata tehdä. Tilitiedot saa minulta.

Kiitän sydämeni pohjasta teitä, jotka olette uskollisesti tukeneet toimintaamme. Me olemme pyrkineet omalta osaltamme tekemään parhaamme. Nettihartausten ja jumalanpalvelusten ohessa tapahtuu paljon ulospäin näkymätöntä yhteydenpitoa ja sielunhoitotyötä. Lepokodin vanhukset ovat jatkuvasti sydämellämme ja koetamme löytää uusia keinoja tuoda iloa ja valoa heidän arkeensa. Myös leikkikoululla tekemämme työ on merkityksellistä, mistä kertovat kiitoskortit, joita vanhemmilta saamme. Osa lapsista ei missään muualla kuule puhuttavan Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan.
Yhdessä voimme tehdä jokaisesta päivästä paremman. 

Siunattua syyskuuta sinulle, ystäväni.
Mia-pastori

Vielä ei viikunapuu ole kukassa, viiniköynnöksessä ei ole rypäleitä, vielä ei oliivipuu kanna hedelmää eikä pelloilla kypsy vilja, vielä ei aitauksessa ole lampaita eikä karjaa tarhassa. Mutta jo nyt minä riemuitsen Herrasta, iloitsen Jumalastani , joka pelastaa.
(Habakukin kirja 3: 17-18)